Які препарати швидко підвищують гемоглобін

Авторadmin

Які препарати швидко підвищують гемоглобін

Підвищити гемоглобін допомагають: Препарати цианокобаламіну (вітаміну В12), які вводять за допомогою ін'єкції або приймають орально. Ін'єкційні препарати діють швидше за таблетовані. Препарати заліза або фолієвої кислоти.

Гречка, червоний буряк, сік граната і яблука здатні незначно підвищити рівень гемоглобіну. Для кращого засвоєння мінералу, їх варто поєднувати з субпродуктами чи морепродуктами. Курка та риба містять приблизно один мг заліза на 100 г продукту, але воно засвоюється краще за залізо з рослинних продуктів.

Препарати для підвищення гемоглобіну

  1. Фолієва кислота
  2. Сорбіфер
  3. Вітамін B12 (Ціанокобаламін)
  4. Мальтофер
  5. Гіно-Тардиферон
  6. Тардиферон
  7. Хеферол
  8. Ферсінол

Швидко підняти гемоглобін можна за допомогою прийому залізовмісних препаратів. У разі кровотечі або порушення всмоктування заліза в кишечнику ліки вводяться внутрішньовенно. Для підвищення рівня еритроцитів і гемоглобіну лікар може призначати препарати, що стимулюють гемопоез (утворення клітин крові).

Препарати для лікування анемії в Україні: ціна в інтернет аптеці

Препарати для лікування анемії в УкраїніЦіна
Хеферол 350 мг капсули №30234,80 ₴
Нейрорубін-Форте Лактаб таблетки №20573,50 ₴
Неовітам таблетки №30166,80 ₴
Феринжект розчин 50 мг/мл флакон 10 мл №12 127,70 ₴

Підвищувати вироблення гемоглобіну можуть фрукти, які містять аскорбінову кислоту. Гранат. Це один з кращих фруктів для крові, тому що він багатий на залізо, вітаміни А, С і Е. Аскорбінова кислота в гранаті робить більш ефективними засвоєння заліза.





Гемоглобін насичує тканини киснем. При його нестачі відзначається погіршення самопочуття, утворюється слабкість, млявість, запаморочення, відбуваються збої у роботі внутрішніх органів. У …

Про автора

admin administrator