Як часто потрібно користуватися йоржиком для зубів

Авторadmin

Як часто потрібно користуватися йоржиком для зубів

Йоржик необхідно по черзі вводити в кожен проміжок між зубами, але тільки один раз.

Принцип і вектор його руху такий же, як у зубочистки. Йоржики багаторазові, як зубні щітки, просто потрібно їх мити після чистки зубів. Але зношуються вони швидше, оскільки там дуже тонкі волоски. Одного йоржика вистачає на 2-3 тижні.

Використовуючи щіточку необхідного розміру, тримай її між великим і вказівним пальцем. Розмісти стоматологічний йоржик між зубами, ближче до ясен. З легким натиском проштовхни щіточку між зубами і кілька разів посувай всередину-назовні. Дістань щіточку, промий проточною водою і переходь до наступних зубів.

Зубні йоржики застосовуються для ретельного очищення зубів, а разом з тим — профілактики карієсу і захворювань ясен. Рекомендується застосовувати міжзубні щітки в наступних випадках: при скупченості зубів при наявності великих проміжків між зубами

Багато людей запитують: як краще використовувати іригатор — замість зубної щітки чи разом? Більшість фахівців рекомендують користуватися обома предметами гігієни. Іригатор після чищення щіткою здатний видалити всі мікроорганізми із зубів та міжзубного простору на 99%.

Немає потреби чистити зуби частіше двох разів на день. Деякі люди не знають, чи потрібно чистити зуби після кожного прийому їжі? Так, все вірно, очищати ротову порожнину потрібно після кожного прийому їжі, але здійснювати це за допомогою зубної щітки можна не більше двох разів на день!





Важливо використовувати правильний розмір стоматологічного йоржика, щоб не нашкодити своїм зубам і яснам. Якщо міжзубна щітка занадто маленька, вона може бути неефективною, а якщо занадто велика, вона зашкодить зубам або яснам. Для задніх зубів може знадобитися щіточка …

Про автора

admin administrator