Чи можна обсмажувати цвітну капусту

Авторadmin

Чи можна обсмажувати цвітну капусту

Правильно приготована цвітна капуста має приємний ніжний смак. Але якщо її переварити, вона може набути неприємного аромату та сильно розм'якшитись. Тож якщо після варіння ви плануєте ще обсмажувати капусту, зменште час готування у 2 рази, інакше суцвіття розваляться на пательні.18 січ. 2023 р.

Капусту порізати, розібрати на шматочки. Кожен шматочок вмочити в клярі і викласти на розігріту сковороду. Обсмажувати цвітну капусту 3-5 хвилин до золотистого кольору.

Що любить цвітна капуста Як і будь-які інші види капусти, цвітна любить вологу. У літню спеку рослина "випиває" за добу до відра води, але надмірної води, «болота» також не терпить. Цвітна капуста не вимоглива до тепла, оптимальна температура для її росту – від 7 до 20 градусів.

Цвітну капусту відварити у підсоленій воді 5–7 хвилин. Після охолодження змішати з майонезом та подрібненим часником, приправити за смаком. А щоб додати такому салату святковості — можете прикрасити його зверху потертим яйцем та зеленню.

11 ° С сходи з'являться тільки через два тижні після посіву, а якщо насіння будуть проростати при 8 ° С, в подальшому загальмується формування головок і знизиться їх якість. Сіянці цвітної капусти погано переносять пересадку, тому розсаду краще вирощувати в горщиках або касетах без пікіровки.

Якщо ви хочете варити цвітну капусту у воді, закип'ятіть її з дрібкою солі та опустіть суцвіття в окріп. Зменште вогонь до середнього та готуйте 10-15 хвилин. Цілу капустину варіть довше приблизно на 10 хвилин.





Для приготування багатьох рецептів з цвітною капустою, необхідно спершу розібрати її на суцвіття. Для початку ретельно помийте всю головку під проточною водою, якщо ж на ній є чорні плями або інші пошкодження — обов’язково зріжте їх ножем. Видаліть все листя біля основи …

Про автора

admin administrator