Чи можна смажити свіжі печериці

Авторadmin

Чи можна смажити свіжі печериці

Зміст:

Як і скільки смажити свіжі та заморожені печериці

При смаженні на сковороді печериці випускають багато води. Тому найкраще кришкою сковороду не накривати. Сам час приготування буде залежати від вогню. А конкретніше, якщо смажити великі печериці, на великому вогні, то вистачить 10 хвилин. Гриби потрібно постійно перевертати лопаткою. А дрібні шматочки, на великому вогні можна готувати 5 хвилин. Ще дуже важливо розуміти, що печериці з скоринкою, висушені і добре підсмажені приготувати на середньому вогні за 15 хвилин скоріше за все не вийде. Так як вода може не встигнути випаруватися. Ще час готування залежить від кількості печериць на сковороді. Не кладіть багато грибів, інакше доведеться дуже довго смажити. В самому кінці страву можна посолити і поперчити, за смаком.

Скільки смажити печериці з цибулею

  • печериці з цибулею, крупно нарізані смажаться — 20-25 хвилин,
  • печериці з цибулею, дрібно нарізані смажаться — 15-20 хвилин.

Гриби з цибулею готуються дуже просто. Але є два способи. Перший спосіб смажити печериці і цибулю на одній сковороді. Спочатку кладемо гриби на сковороду і смажимо 10-15 хвилин. Дивимося, щоб води майже не було. Далі додаємо нарізану цибулю до грибів. І доливаємо зовсім небагато рослинної олії. Досмажуємо все разом ще 10-15 хвилин. Постійно перемішуючи. В кінці солимо і перчимо. І другий спосіб готувати, на різних сковородах. Обсмажуємо цибулю, до золотистої скоринки. Паралельно, на другій сковороді смажаться печериці 10-15 хвилин. В самому кінці все з’єднуємо і 1 хвилинку обсмажуємо разом. Щоб печериці просочилися цибулею. Смачніше і красивіше виходить у другому випадку. Але ця страва буде набагато калорійнішою, якщо смажити все разом. Так як на обидві сковороди доведеться наливати олію. А якщо готувати на одній сковороді, то можна обійтися меншою кількістю.

Скільки смажити заморожені шампіньйони

Заморожені печериці смажаться за часом — 10-15 хвилин.

Викладаємо на добре розігріту сковороду заморожені печериці. Заздалегідь гриби розморожувати не треба! І смажимо на середньому вогні 10-15 хвилин. Постійно перемішуючи. Коли вже волога випарувалася, солимо і перчимо гриби, на ваш смак.

Страви з печерицями, які зможе приготувати кожен

У більшості супермаркетів країни можна купити вирощені в Україні свіжі гриби з білосніжними капелюшками. Йдеться про печериці. Ми любимо ці гриби, бо з них виходять відмінні крем-супи, їх можна тушкувати, смажити чи додавати як начинку до різних страв. Дехто вживає печериці навіть сирими, додаючи їх до салатів.

Ціла кулінарна наука – помити печериці. Річ у тім, що на інтенсивність їхнього аромату та на смак впливає вода: чим довше гриби перебувають у ній, коли ви їх миєте, тим гірше. Радимо наступне: щіточкою змахнути з печериць залишки ґрунту та акуратно протерти кожен гриб паперовою серветкою, збризнутою водою. Якщо ж ви миєте печериці інтенсивно, під струменем води, то дайте їм час просохнути. У ваших стравах не буде надлишку вологи, а гриби матимуть яскравіший аромат та смак. І, традиційно, пропонуємо добірку рецептів з цікавими та простими стравами.

Печериці з фетою і часником

Смачна і проста закуска з печерицями, фетою та часником – легка страва, яку можна приготувати нашвидкуруч. Розділіть гриби на капелюшки та ніжки. Нижню частину грибів відкладіть, зможете використати її в іншій страві. До речі, ніжки можна тимчасово заморозити, якщо не плануєте щось готувати. А капелюшки запечіть, додайте до них фету, часник та багато зелені, і ваша апетитна закуска готова!

Смачні страви, які приготуєте з мінімумом інгредієнтів

Страви з квасолі. Додаємо нових смаків у весняне меню

Крем-суп з печериць

Один з найсмачніших крем-супів у світі, напевно, це суп з печериць. Ми готуємо його на молоці. Ще, звісно, не обійшлося без секретного «агента», у ролі якого мелений коріандр. Спробуйте і впевніться, що саме ця приправа надає крем-супу з печериць унікального смаку.

5 смачних страв на основі кисломолочного сиру

5 ідей для сніданку: рецепти оригінальних та смачних страв

Гречка з печерицями та мигдалем

Гречка з грибами – відмінний союз для адептів здорового харчування. Рецептів такого гарніру є чимало. Ми пропонуємо відварити крупу чи заздалегідь залити її окропом, підсмажити печериці з цибулею та додати готову гречку. В кінці ми посипали до страви рублений мигдаль. Тож гречка з печерицями та мигдалем у вашому меню точно відрізнятиметься від класичного гарніру.

Солоні страви з борошном: рецепти млинців, оладок, пирогів та печива

Гартаначка, деруни та тортилья. Прості та смачні страви з картоплі

Жульєн із куркою та грибами

Від самого початку слово «жульєн» означало нарізання овочів соломкою. Але, схоже, тепер за цим словом закріпилася назва повноцінної страви. Ми пропонуємо рецепт жульєну із куркою та грибами, в основі якого ніжне м’ясо, печериці та запечена скоринка сиру. Ця страва – відмінний спосіб додати у раціон різноманіття. Якщо у вас велика родина, то пропонуємо готувати жульєн не в традиційних порційних кокотницях, а взяти більший посуд. На смак це ніяк не вплине.

Смачно не лише у піст: добірка пісних страв

Улюблена страва: як приготувати смачні сирники менш ніж за пів години

Картопляники з грибами

Іноді варто експериментувати заради нового кулінарного досвіду. Тому долучайтеся до приготування картопляників з грибами. В цій страві ми пропонуємо начинку зробити з печерицями та цибулею, а також додати м’ясний жу в якості соусу. Це буде схоже на картопляні зрази, але картопляники ми випікаємо в духовці, що значно заощаджує час. Не треба кожну одиницю смажити на пательні окремо, а всі одразу викладаєте на деко і запікаєте.

Готувати – це просто!

Читайте також

Секрети приготування ідеального салату

Не лише риба. 5 вегетаріанських джерел Омега-3 і

Найкращі рецепти. Смачні вареники з солодкими начинками від

Млинці на будь-який смак: десять найкращих рецептів від

Ягоди у випічці: кілька корисних порад

Кожен обере до смаку. Солоні вареники від Євгена

Млинці без яєць: шість найкращих рецептів від Євгена

Як приготувати налисники на молоці. Рецепт від Євгена

Заважають худнути. Дієтологиня назвала 7 продуктів які уповільнюють

Для млинців, мʼяса та коктейлів. Як можна використовувати

Чому ми плачемо від цибулі та що робити,

Дієтолог назвала два типи олії, яких слід уникати

Чи можна повторно заморожувати розморожене мʼясо

Робіть це кожного ранку, щоб покращити роботу мозку

Почніть з малого. Прості поради від дієтолога як

Смачні традиції. Налисники на воді та з чим

Час має значення. Коли краще їсти, щоб почуватися

Найкращі гарніри до риби за рецептами Євгена Клопотенка

Чи потрібно замочувати насіння чіа і як його

Не їжте їх зранку. Сухофрукти, які не варто

h2:eq(0)’ data-code=’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’ data-block=’1’>

Товари від Шефа

Поради Клопотенка

Поради експертів

Новини

@Klopotenko

Підписатися на нас

Всі права на матеріали, розміщені на сайті klopotenko.com охороняються відповідно до законодавства України. Повне або часткове використання матеріалів сайту klopotenko.com без письмового дозволу Адміністрації сайту забороняється. © Євген Клопотенко 2024

h2:eq(1)’ data-code=’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’ data-block=’2’>

h2:eq(2)’ data-code=’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’ data-block=’3’>

h2:eq(3)’ data-code=’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’ data-block=’4’>

h2:eq(4)’ data-code=’PGRpdiBjbGFzcz0nY29kZS1ibG9jayBjb2RlLWJsb2NrLTUgY29kZS1ibG9jay1wcmVtaXVtXzVtJyBzdHlsZT0nbWFyZ2luOiA4cHggYXV0bzsgdGV4dC1hbGlnbjogY2VudGVyOyBkaXNwbGF5OiBibG9jazsgY2xlYXI6IGJvdGg7Jz4KPCEtLSAvNTgzMDI4NDQvU0xEU19LbG9wb3RlbmtvX1ByZW1pdW01X00gLS0+CjxkaXYgaWQ9J2Rpdi1ncHQtYWQtMTcwMTk0Nzc3ODEzNy0wJyBzdHlsZT0nbWluLXdpZHRoOiAzMDBweDsgbWluLWhlaWdodDogMjUwcHg7Jz4KICA8c2NyaXB0PgogICAgZ29vZ2xldGFnLmNtZC5wdXNoKGZ1bmN0aW9uKCkgeyBnb29nbGV0YWcuZGlzcGxheSgnZGl2LWdwdC1hZC0xNzAxOTQ3Nzc4MTM3LTAnKTsgfSk7CiAgPC9zY3JpcHQ+CjwvZGl2PjwvZGl2Pgo=’ data-block=’5’>

h2:eq(0), .posts-e .post-border:eq(2)’ data-code=’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’ data-block=’19’>

h2:eq(1), .posts-e .post-border:eq(4)’ data-code=’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’ data-block=’20’>

h2:eq(2), .posts-e .post-border:eq(6)’ data-code=’PGRpdiBjbGFzcz0nY29kZS1ibG9jayBjb2RlLWJsb2NrLTIxIGNvZGUtYmxvY2stbW9iaWxlLXBvc3RzLTMnIHN0eWxlPSdtYXJnaW46IDhweCBhdXRvOyB0ZXh0LWFsaWduOiBjZW50ZXI7IGRpc3BsYXk6IGJsb2NrOyBjbGVhcjogYm90aDsnPgo8IS0tIC81ODMwMjg0NC9TTERTX0tsb3BvdGVua29fUHJlbWl1bTNfTSAtLT4KPGRpdiBpZD0nZGl2LWdwdC1hZC0xNjMyNzU4NTU5MDUwLTAnIHN0eWxlPSdtaW4td2lkdGg6IDMwMHB4OyBtaW4taGVpZ2h0OiAyNTBweDsnPgogIDxzY3JpcHQ+CiAgICBnb29nbGV0YWcuY21kLnB1c2goZnVuY3Rpb24oKSB7IGdvb2dsZXRhZy5kaXNwbGF5KCdkaXYtZ3B0LWFkLTE2MzI3NTg1NTkwNTAtMCcpOyB9KTsKICA8L3NjcmlwdD4KPC9kaXY+CjwvZGl2Pgo=’ data-block=’21’>

h2:eq(3), .posts-e .post-border:eq(8)’ data-code=’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’ data-block=’22’>

h2:eq(4), .posts-e .post-border:eq(10)’ data-code=’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’ data-block=’23’>

h2:eq(5)’ data-code=’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’ data-block=’24’>

h2:eq(0), .direction-wrap-layout1′ data-code=’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’ data-block=’25’>

Як смажити печериці на сковороді – 5 рецептів

Печериці одні з найбільш популярних і доступних в будь-який час року грибів. Завдяки унікальним смаковим якостям і користь, їх їдять навіть сирі, приправивши лимоном і маслом оливи. Як посмажити гриби на сковороді, пропонуємо ознайомитися в нашій публікації.

Готуємо гриби до смаження

Є кілька рекомендацій, які необхідно знати перед тим, як приступати до приготування грибів.

  • Вибирати дрібні гриби, розкрилися і пружні, такі після смаження збережуть непередаваний смак і апетитний вигляд.
  • Зібрані в лісі гриби ретельно очистити від нальоту торфу і бруду, промити прохолодною проточною водою, висушити (серветкою, паперовим рушником або природно). Печериці покупні досить акуратно обполоснути водою під краном, потім підсушити. Заморожені гриби можна залишити розморожуватися при кімнатній температурі. Якщо не розморожувати — смажити близько 15 хв.
  • Необхідно звернути увагу, довго тримати у воді печериці загрожує тим, що продукт як губка вбере зайву кількість рідини, і в сковороді буде не смажитися, а тушкуватися. Краще підходять для обжарювання свіжі печериці або консервовані. А промити можна і через друшляк, в якому гриби і залишити, поки вода не стече повністю (10 хвилин).
  • Далі чисті гриби нарізати скибочками прийнятного розміру (товщиною близько 0,5 см), за формою це можуть бути пластинки або прямокутники. Спосіб нарізки і величина часточок залежить від того для якої страви готуються гриби.
  • Помістити слайсы в ємність, (не ставити в холодильник) поки готуються інші інгредієнти. Готувати необхідно відразу, так як печериці швидко псуються, темніють, втрачаючи цінні якості і кількість, якщо доведеться знову вирізати потемнілі частини.

Дивіться також: Болгарський перець на зиму – 6 рецептів консервування

У більшості випадків, смажену цибулю – невід’ємна частина страв з смаженими грибами. Тому, головне: взяти в звичку не готувати всі компоненти страви відразу в одній сковороді, інакше в результаті вийде не шедевр окремих обсмажених шматочків, а подоба пюре або каші. Бажано використовувати для обжарювання продуктів різні сковорідки.

Про автора

admin administrator