Для чого вимочують зайця

Авторadmin

Для чого вимочують зайця

Після свіжування м'ясо потрібно вимочувати 1 добу в холодній воді, щоб прибрати зайву кров. Воду міняти 3-4 рази. Якщо тушка була заморожена, то після розморожування, так само можна вимочити її в холодній воді кілька годин. М'ясо потрібно промити і дати стекти зайвій воді, використовуючи друшляк.

Розберемося, скільки потрібно зайця готувати по часу. Тушкуйте все протягом 1,5 ч. За 20 хв. до закінчення приготування додайте сіль, перець, лавровий лист і кілька часточок лимона.

Підготоване, розібране і гарненько вимите м'ясо, кладуть у воду чи бульйон і варять до готовності. При цьому виходить варене м'ясо і бульйон з дичини, який використовують для приготування супів і соусів. Потрібно додати спеції або трави і варити на повільному вогні 1,5-2 години до готовності м'яса.

Накрийте сотейник кришкою та тушкуйте кролика 1 годину. Періодично зазирайте до сотейника та перевіряйте, чи не викіпіла рідина. Якщо раптом таке станеться, просто долийте ще трохи кип'яченої води.

2. Промити тушку, зрізати великі жили, стягнути плівку, при необхідності обробити на порційні шматки. 3. Викласти зайчатину в каструлю, залити свіжою водою, додати сіль і перець, 1 морква і цибулину, варити 1-1,5 години, якщо заєць великий — 2 години.





За́єць (Lepus) — рід ссавців родини зайцевих (Leporidae). Рід містить 32 види, поширених по всьому світу, окрім Австралії. Відрізняються довгими вухами, коротким піднятим хвостом, недорозвиненими ключицями, довгими задніми ногами, завдяки чому рухаються стрибками. Зайці дуже …

Про автора

admin administrator