Коли можна починати вітати з Різдвом Христовим

Авторadmin

Коли можна починати вітати з Різдвом Христовим

Зміст:

Щасливого Різдва! Яскраві листівки та теплі привітання на свято 7 січня

Різдво Христове — найбільше урочисте християнське свято, яке символізує день народження Ісуса Христа. І якщо парафіяни західного обряду вже відсвяткували Різдво 25 грудня, то віряни православних та греко-католицьких церков відзначатимуть його 7 січня. Так, чи інакше, вітати з цим великим святом можна усіх рідних та близьких.

З цієї нагоди “Телеграф” підготував яскраві листівки та теплі привітання у віршах та прозі зі світлим святом Різдва Христового.

Привітання з Різдвом у прозі

Благодаті в цей чарівний день, спокою в серці й миру в домі. Хай прийдуть в душу Віра, Надія і Любов. Нехай у світле свято кожен знайде на небі свою Різдвяну Зірку і життя його буде дивовижним. Вітаємо з Різдвом!

Вітаю з Різдвом Христовим! Бажаю тепла і затишку в домі, взаєморозуміння і підтримки в сім’ї, здійснення мрій, великих і світлих цілей, прагнень і досягнень. Достатку вам, благочестивих думок і справ, віри, миру і любові!

Нехай дзвін різдвяних дзвонів наповнить думки чистотою, душу — світлом, а життя — благодаттю. З Різдвом!

Миру, любові, добробуту у свято світлого Різдва Христового. Вірте в чудеса і радуйте один одного подарунками!

У світлу та магічну Різдвяну ніч збуваються заповітні бажання та трапляються справжні дива. Вітаю вас із Різдвом Христовим та бажаю, щоб в домі завжди панувала любов та злагода, щоб кожного дня траплялися маленькі дива, а доля дарувала приємні сюрпризи. Зі святом!

З Різдвом Христовим! Бажаю несподіваного дива, любові, радості та великих пригод у твоєму щасливому житті. Бажаю, щоб тебе кохали, щоб тобою дорожили, щоб тебе оточували тільки чудові та добрі люди! Веселого Різдва! Здоров’я, миру та добробуту.

Вітаю з Різдвом Христовим. Бажаю бути щасливою людиною, немов дитина, бажаю кожен день зустрічати з любов’ю та надією, немов кожен день — це маленьке життя. Нехай Господь дарує сили для всього важливого та доброго, нехай це Різдво запалить у твоєму серці вогник віри та натхнення!

Як гарно привітати з Різдвом під час війни: доречні побажання, картинки та смс

Віртуальний меморіал загиблих борців за українську незалежність: вшануйте Героїв хвилиною вашої уваги!

Цьогоріч Україна святкує зимові свята не так як завжди. Тож постає проблема – як правильно вітати з Різдвом під час війни?

OBOZREVATEL зібрав топ привітань, які будуть доречними у цей непростий час. Обирайте текстові вітання або листівки, які піднімуть настрій і тим, хто на фронті, і тим, хто в тилу.

Коли вночі у дім, квартиру, хату

Прийде Різдво, ялинка і вогні —

Згадай, хоч на хвилинку, про солдата,

Який в окопі мерзне на війні.

Який своє Різдво зустріне в полі

Під кулі свист і вітру коляду…

Хай спогад твій йому тамує болі,

Хай щира згадка піднімає дух,

Бо в цьогорічнім році щастя й туга

Змішались в датах, цифрах, іменах…

Яке ж Різдво без батька, сина, друга…

Які ж свята, коли іде війна.

І в час, коли годинник цокне в тиші

Й по вінця буде келих. Щастя… сміх…

Не говори тостів хвалебно-пишних,

А помолись за мертвих і живих…

В стайні на сіні –

Всім на спасіння!

На землі спокій

Коли війною вся країна оповита,

а у домівки стукає Різдво –

я прошу миру в Бога у молитві…

Нехай на вулицях панує лиш добро!

Нехай на Різдво станеться диво, в яке ми щиро віримо, нехай запанує мир і злагода, і для України настане довгождана перемога! Щоб воїни з фронту повернулися живі додому, і більше не було для них причини, покидати зі зброєю рідного дому!

Бажаю, щоб свято Різдва Христового принесло миру та злагоди Українській землі, перемоги та тихого неба! Любові, рідної домівки та усіх близьких поряд. Нехай 2023-й подарує тільки щасливі моменти і Господь береже кожного дня.

Вітаємо з Різдвом Христовим! Нехай Ваш дім завжди наповнюється теплом, радістю і затишком, щоб лунав веселий сміх малят, а Ісусик з ангеликами завжди оберігали Вашу родину! Христос народився! Славімо його!

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

Важливе

Формула 30+40+30. Міносвіти розповіло, як планує організувати оплату навчання у вишах

Українцям перерахували пенсії: названо нові розміри виплат

Донька переможця “Шансу” Павла Табакова розвернула всі крісла журі польського “Голосу діти”. Відео

TOP NEWS

Карін: кораблі Чорноморського флоту РФ заховані на базах, але Кремль їх все одно готує на забій

“Вже викликали паніку”: в ГУР прокоментували операції “Свободи Росії”, РДК і “Сибірського батальйону” у прикордонні РФ

Чи будуть блокувати картки ухилянтам і обмежувати право керування авто у разі прийняття нового закону: нардеп повідомив про важливу правку

Життя

Коли переводять годинники на літній час: як підготувати організм

Знайдуть, що шукали: на три знаки чекає зустріч із справжнім коханням

Чому у СРСР постійно стояли черги у магазини: купити не виходило навіть цигарки

Думки

Отакі вони й є, або Чергова ганьба Америки

Путін битиме у больову точку німців

12 фраз, які вживають токсичні люди: як себе захистити

Часів Яр у пріоритеті росіян: коли чекати пік наступу

Поки ви спали, ЗСУ працювали! Що насправді розбомбили цієї ночі в Росії

Путін: військовий злочинець, дітокрад

Лікарі з Африки та управлінці із солдатів: як у Росії борються з дефіцитом кадрів

News in English

“We will take away our land from the regime”: tanks of the Freedom of Russia Legion crossed the border of the Russian Federation

Why the Russians were able to quickly cover the distance of 5-6 km west of Avdiivka: General Romanenko’s explanation

“He is an inadequate person”: Zelenskyy names Putin’s main goal in the war against Ukraine

Life

Як виправити пересолену страву: корисні лайфхаки

Сухість очей: основні причини та уникнення дискомфорту

Як знизити рівень холестерину природним шляхом: посібник зі здорового харчування

Підписуйтесь, щоб бути в курсі останніх новин України та світу сьогодні

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на ресурсі OBOZREVATEL дозволяється лише за умови обов’язкового посилання на OBOZREVATEL, а для інтернет-видань – розміщення прямого, відкритого для пошукових систем, гіперпосилання на сторінку OBOZREVATEL, на якій розміщено оригінальний матеріал. Будь-яке копiювання, публiкацiя, передрук і подальше поширення інформації, яка містить посилання на “Інтерфакс-Україна” www.interfax.com.ua, суворо заборонено. Всі опубліковані фотоматеріали Getty Images та УНІАН не підлягають подальшому відтворенню та/або розповсюдженню в будь-якій формі без письмового дозволу компаній. Редакція OBOZREVATEL може не поділяти точки зору, викладену в авторському матеріалі. Відповідальність за достовірність інформації, опублікованої в рекламних матеріалах, несе рекламодавець.

© 2024 Всі права захищені, ТОВ “Золота середина”.

Красиві привітання у прозі та листівках з Різдвом Христовим 2023

Різдво Христове — затишне сімейне свято. В цей день вся родина збирається за великим столом та гарно проводить час. Вони куштують смачні м’ясні страви, адже піст вже закінчився, а також балують себе десертами. По традиції діти ходять по хатах з колядками та зичать їх власникам щастя та достатку.

Відтепер в Україні Різдво відзначають 25 грудня. Зазначимо, що святкування починається ще напередодні Різдва, зі Святвечора 24 грудня. Це одне з найважливіших церковних свят. Воно встановлене на честь народження Ісуса Христа у Віфлеємі.

Цього дня заведено вітати найближчих з цим душевним святом. Листівки та картинки — ідеально для цього підходять. Таким чином можна зробити приємно рідним, навіть якщо вони далеко від вас. Ми зібрали для вас найдушевніші та найяскравіші привітання та листівки, що ви могли порадувати найважливіших людей.

Листівки для родини для привітання з Різдвом Христовим

Вітаю зі світлою радістю, з чарівним Різдвом! Нехай в душі живе завжди надія, нехай любов тріумфує, а віра не покидає ніколи! Бажаю, щоб життя не випробовувало на міцність і підкладало тільки круті сюрпризи.

Нехай Різдво подарує тобі стійкі, щирі та щасливі стосунки. Нехай здійсняться твої найсміливіші мрії та сміливі плани. Будь весела і щаслива, енергійна і здорова!

Бажаю на Різдво теплого полум’я біля каміна, любові та затишку в домашній атмосфері, коли з полум’я стрибають дрібні яскраві іскорки надії, коли теплі долоні рідних вселяють віру в щасливе майбутнє, а зверху Господь благословляє щастям!

Вифлеємська зірка на небі засяяла і світлом своїм осяяла наші душі, подарувала надію, зміцнила віру, запалила в серцях полум’я любові. З великим Різдвом вас! Нехай те чудове світло зберігає вас на всіх життєвих дорогах, дарує щастя та радість.

Вітаємо зі святом Різдва, нехай же воно пройде так, щоб було не просто, що згадати, а й що розповісти дітям і онукам. І, звичайно ж, гідно ознаменують прихід нової епохи в житті так, щоб вона була в тисячу разів кращою за всіх попередніх.

Раніше “Телеграф” ділився привітаннями для дівчинки. Ми поділилися душевними віршами.

Про автора

admin administrator