На якому маслі краще смажити креветки

Авторadmin

На якому маслі краще смажити креветки

Зміст:

Смажені креветки — 8 смачних рецептів

Смажені креветки – це проста, але в той же час досить цікава закуска, яка зможе прикрасити будь-яке застілля і посиденьки з друзями. Рецепт смажених креветок не являє собою нічого складного і його можна урізноманітнити безліччю добавок.

Смажені креветки — простий рецепт зі спеціями

Приготувати смажені креветки дуже легко. Достатньо лише скористатися даними покроковим рецептом. Він простий у виконанні, не займає багато часу на приготування, а результат незмінно виходить чудовим.

Що знадобиться:

  • креветки – 0,5 кг;
  • хліб білий – 100 г;
  • сіль – 1 ч. ложка;
  • борошно – 2 ст. ложки;
  • шматочок масла до 100 м;
  • чорний перець – 1 ч. ложка;
  • червоний перець – ½ ч. ложки;
  • різні спеції – по щіпці.

Змішайте в невеликій мисці суміш своїх улюблених спецій або будь-яких, придатних до риби і морепродуктів.

Як правило, це паприка, сушену цибулю і часник, орегано, чебрець, розмарин і кмин.

Не забудьте покласти туди також сіль з будь-яким перцем і борошно.

Креветки підготуйте — розморозьте, очистіть від панцирів і гарненько обваляйте в підготовленої суміші спецій. Поставте сковороду з шматком масла на сильний вогонь і розігрійте. Викладіть туди креветки, не перемішуючи. Через 3-4 хвилини переверніть їх на іншу сторону і обсмажуйте, поки вони не скрутити кільцями і стануть злегка прозорими.

Спробуйте нові рецепти:

Дивіться також

  • Підлива до гречки — 8 рецептів приготування смачної підливи
  • Гарнір до риби – 7 рецептів приготування
  • Соус для голубців – 9 рецептів та варіантів приготування підливи
  • Закуски з лаваша з начинкою — 20 рецептів приготування на святковий стіл
  • Що приготувати на святковий стіл – 25 рецептів
  • Салат з язиком – 15 рецептів смачного приготування в домашніх умовах
  • Курка з грибами в сметанному соусі – 9 рецептів смачного приготування
  • Соус для креветок – 8 кращих рецептів
  • Лангустини – 7 рецептів приготування на сковороді і в духовці
  • Салати на день народження: 22 простих і смачних рецепта приготування
  • Салат з курячих шлунків – 8 рецептів приготування
  • Щука в духовці – 8 рецептів запікання
  • Щука – 10 рецептів приготування смачних страв із риби
  • 8 рецептів крему зі згущеного молока і масла
  • Салат в тарталетках – 12 рецептів смачних і ніжних салатів для тарталеток
  • Закуски для фуршету – 10 рецептів на святковий стіл
  • Бутерброди на святковий стіл — 29 рецептів та ідей на швидку руку
  • Салат з печінки — 32 рецепта смачного приготування в домашніх умовах
  • Страви зі свинини — 42 рецепта приготування м’яса
  • Гарячі страви – 15 рецептів приготування на святковий стіл, на день народження або на вечерю
  • Бутерброди з червоною рибою — 13 рецептів приготування на святковий стіл
  • Холодні закуски на святковий стіл — 17 рецептів та ідей приготування
  • Салат з пекінською капустою і курячою грудкою: 14 рецептів приготування
  • Салат з курячих сердечок – 8 рецептів приготування
  • Страви з м’яса – 35 смачних рецептів приготування вдома
  • Корінь селери – 9 рецептів приготування
  • Салат з маринованими печерицями – 8 смачних рецептів
  • Маринад для курки гриль – 7 рецептів приготування в домашніх умовах
  • Кекс на сметані – 7 смачних рецептів
  • Страви з свинячої вирізки – 9 смачних рецептів
  • Свинячі реберця в мультиварці – 6 рецептів
  • Крем з вареного згущеного молока – 6 рецептів приготування
  • Крем з манки для торта – 8 кращих рецептів
  • Салати на святковий стіл – 15 найбільш смачних рецептів
  • Печиво на молоці – 8 простих рецептів смачного домашнього печива
  • Начинка для вафельних трубочок – 8 смачних рецептів
  • Печериці в духовці – 11 смачних рецептів
  • Салат з скумбрії консервованої – 9 рецептів приготування
  • Підлива з курки – 8 рецептів, як приготувати підливу
  • Цукровий сироп – 6 рецептів, як приготувати в домашніх умовах
  • Курячі стегна в мультиварці – 7 рецептів смачного приготування
  • Салати з крабових паличок — 8 простих рецептів ніжних і смачних салатів
  • Суп з квашеними огірками – 7 рецептів приготування
  • Креветочна риба – 7 смачних рецептів приготування
  • Запечені роли – 9 рецептів приготування в домашніх умовах
  • Салат зі свининою – 10 рецептів смачних салатів
  • Смажені макарони – 8 рецептів приготування
  • Свинячий окіст – 7 смачних рецептів приготування
  • Що приготувати на вечерю швидко і просто? 38 рецептів та ідей
  • Короп в духовці – 9 рецептів як смачно запекти рибу

Як смажити креветки: поради, яких вам не вистачало

Морепродукти та креветки зокрема досить прості в приготуванні, якщо знати декілька простих правил. В противному разі вони легко можуть згоріти чи переваритися до консистенції губки, або ж навпаки лишитись занадто сирими. Але за декілька хвилин ми допоможемо розібратись з усіма питаннями, та що наступного разу ви приготуєте найсмачніші креветки у вашому житті. Також читайте, як приготувати креветки іншими методами.

Чи потрібно чистити креветки

Це не обовʼязково. Ви можете смажити креветки й в панцирі, і без нього. Зазвичай у панцирі готують великі креветки, щоб зберегти привабливий зовнішній вигляд та соковитість. При подачі їх можна чистити, щоб їх було зручніше їсти або ж лишити в панцирі — в останньому разі попіклуйтесь, щоб у вас та у ваших гостей поряд були сухі або вологі серветки. Якщо ви вирішили видалити голови й почистити креветки не зайвим буде дістати стравохід. Але якщо ви думали, що стравохід це темна смуга на нижньому боці креветки то ви помилялись — це нервові волокна, які можна не видаляти. Стравохід знаходиться трохи вище і щоб його видалити, потрібно трохи надломити тонку частину хвоста і витягнути стравохід за допомогою деревʼяної зубочистки.

Чи треба відварювати перед смажінням

Якщо ви придбали варено-морожені креветки, що мають рожево-червоний колір, то їх не потрібно додатково відварювати — достатньо розморозити їх в холодильнику або за допомогою холодної води, якщо ви хочете прискорити процес і дати рідині повністю стекти. Також ви можете скористатись паперовим рушником, щоб прибрати зайву вологу. У випадку зі свіжозамороженими креветками, що мають сірий колір процес попереднього відварювання лишається на ваш розсуд. Але ідеальний варіант виглядатиме так. Спочатку їх потрібно розморозити так само як описано вище, потім закинути в окріп й проварити не більше 1 хвилини, після чого дати рідині стекти, очистити за необхідності й лише потім обсмажити 1-2 хвилини.

На якій пательні смажити

Ви можете смажити креветки на будь-якій пательні — на алюмінієвій, чавунній і нержавіючій вони вийдуть із красивішою скоринкою, а на антипригарній ви менше перейматиметеся про те, що вони пригорять. У будь-якому разі креветки потрібно активно помішувати на пательні, тож вони приготуються будь-де. Також ви можете приготувати креветки на сковороді гриль. Такі креветки зазвичай нанизують на шпажки та смажать, як шашлик.

На якій олії смажити

Морепродукти виходять особливо смачними, коли їх готують на вершковому маслі. Однак вершкове масло швидко горить, тому радимо вам змішати його з оливковою або соняшниковою олією в пропорції 1:1. Так вони не пригорять, але просотаються вершковим смаком. Також креветки можна смажити у фритюрі — для цього ідеально підійде рафінована соняшникова олія.

Як смажити креветки

Креветки принципово важливо смажити на гарно розігрітій пательні на високому вогні протягом короткого часу. Інакше вони пустять багато рідини та почнуть варитися. Також на пательню потрібно викладати небагато креветок за раз, інакше вони пустять багато соку і будуть варитись чи тушкуватися в ньому, а не смажитись. Якщо ви готуєте багато креветок, робіть це у кілька підходів.

Креветки у панцирі потрібно смажити таким самим чином: на розпеченій сковорідці й невеличкими порціями.

Скільки смажити креветки

Точний час приготування креветок назвати складно, адже вони бувають різного розміру та виду. Очищені креветки смажте до золотавої скоринки ззовні та побіління мʼяса. В залежності від розміру це може зайняти від 1 до 5 хвилин. Якщо ви смажите креветки в панцирі смажте до почервоніння та знімайте з вогню. Смажити креветки довше не варто, бо вони стануть гумовими.

Що додати до креветок

До креветок гарно пасує часник і розмарин, у спеціях ви можете себе ніяк не обмежувати та експериментувати. Ви можете спробувати пластівці перцю чилі чи інші азійські приправи. Якщо хочете страву з більш європейським смаком, додайте італійські страви. Подавати креветки можна з часниковим соусом. наприклад айолі або соусом коктейль.

Читайте також

Секрети приготування ідеального салату

Не лише риба. 5 вегетаріанських джерел Омега-3 і

Найкращі рецепти. Смачні вареники з солодкими начинками від

Млинці на будь-який смак: десять найкращих рецептів від

Ягоди у випічці: кілька корисних порад

Кожен обере до смаку. Солоні вареники від Євгена

Багато вареників і сиру. Що готували українці на

Млинці без яєць: шість найкращих рецептів від Євгена

Як приготувати налисники на молоці. Рецепт від Євгена

Заважають худнути. Дієтологиня назвала 7 продуктів які уповільнюють

Для млинців, мʼяса та коктейлів. Як можна використовувати

Чому ми плачемо від цибулі та що робити,

Дієтолог назвала два типи олії, яких слід уникати

Чи можна повторно заморожувати розморожене мʼясо

Робіть це кожного ранку, щоб покращити роботу мозку

Почніть з малого. Прості поради від дієтолога як

Смачні традиції. Налисники на воді та з чим

Час має значення. Коли краще їсти, щоб почуватися

Найкращі гарніри до риби за рецептами Євгена Клопотенка

Чи потрібно замочувати насіння чіа і як його

h2:eq(0)’ data-code=’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’ data-block=’1’>

Товари від Шефа

Поради Клопотенка

Поради експертів

Новини

@Klopotenko

Підписатися на нас

Всі права на матеріали, розміщені на сайті klopotenko.com охороняються відповідно до законодавства України. Повне або часткове використання матеріалів сайту klopotenko.com без письмового дозволу Адміністрації сайту забороняється. © Євген Клопотенко 2024

h2:eq(1)’ data-code=’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’ data-block=’2’>

h2:eq(2)’ data-code=’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’ data-block=’3’>

h2:eq(3)’ data-code=’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’ data-block=’4’>

h2:eq(4)’ data-code=’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’ data-block=’5’>

h2:eq(0), .posts-e .post-border:eq(2)’ data-code=’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’ data-block=’19’>

h2:eq(1), .posts-e .post-border:eq(4)’ data-code=’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’ data-block=’20’>

h2:eq(2), .posts-e .post-border:eq(6)’ data-code=’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’ data-block=’21’>

h2:eq(3), .posts-e .post-border:eq(8)’ data-code=’PGRpdiBjbGFzcz0nY29kZS1ibG9jayBjb2RlLWJsb2NrLTIyIGNvZGUtYmxvY2stbW9iaWxlLXBvc3RzLTQnIHN0eWxlPSdtYXJnaW46IDhweCBhdXRvOyB0ZXh0LWFsaWduOiBjZW50ZXI7IGRpc3BsYXk6IGJsb2NrOyBjbGVhcjogYm90aDsnPgo8IS0tIC81ODMwMjg0NC9TTERTX0tsb3BvdGVua29fUHJlbWl1bTRfTSAtLT4KPGRpdiBpZD0nZGl2LWdwdC1hZC0xNjMyNzU5MDM5MTA4LTAnIHN0eWxlPSdtaW4td2lkdGg6IDMwMHB4OyBtaW4taGVpZ2h0OiAyNTBweDsnPgogIDxzY3JpcHQ+CiAgICBnb29nbGV0YWcuY21kLnB1c2goZnVuY3Rpb24oKSB7IGdvb2dsZXRhZy5kaXNwbGF5KCdkaXYtZ3B0LWFkLTE2MzI3NTkwMzkxMDgtMCcpOyB9KTsKICA8L3NjcmlwdD4KPC9kaXY+PC9kaXY+Cg==’ data-block=’22’>

h2:eq(4), .posts-e .post-border:eq(10)’ data-code=’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’ data-block=’23’>

h2:eq(5)’ data-code=’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’ data-block=’24’>

h2:eq(0), .direction-wrap-layout1′ data-code=’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’ data-block=’25’>

Про автора

admin administrator