Що можна приготувати з готового листкового тіста

Авторadmin

Що можна приготувати з готового листкового тіста

Зміст:

Перекуски з листкового тіста: 20 рецептів, які не можна проґавити

Пиріжки, пироги, самса, хачапурі, піца — є багато смачних закусок з листкового тіста, які легко та швидко приготувати. Вибрали для вас найкращі рецепти.

Щоб приготувати ці смачні перекуски та закуски з листкового тіста, вам знадобиться не так багато часу, вмінь та інгредієнтів. Готове тісто з магазину, продукти для начинки (може бути що завгодно — від овочів і сирів до морепродуктів), трохи олії, щоб вироби не поприлипали до форми або дека — от і все.

Якщо прості шляхи — це не для вас, у нас є чудовий рецепт бездріжджового листкового тіста, з яким впорається будь-хто.

10 рецептів з готового листкового тіста

Воловани з курячим філе і грибами

Повітряні тарталетки з листкового тіста з начинкою походять із французької кухні. Їх можна наповнювати будь-чим, але ми пропонуємо перевірену часом комбінацію з курятини та грибів.

Швидка самса з картоплею та бобами

Самса з бобами, картоплею і кеш’ю — це одна з варіацій традиційного фастфуду Центральної Азії. У рецепті ми використовуємо готове листкове дріжджове тісто, тож самса буде на столі швидко — треба тільки підготувати начинку.

Пеновані з листкового тіста

Пеновані — золотиста, хрумка і смачна грузинська випічка із сирною начинкою. Її готують з листкового бездріжджового тіста і місцевих сирів, у нашій версії — з сулугуні.

Піца з листкового тіста

Якщо ви так само як і ми, полюбляєте піцу, проте не хочете заморочуватися з тістом — маємо для вас чудову ідею! Приготуйте піцу з готового замороженого тіста, кукурудзи, оливок, печериць і томатів. Або зі своїх улюблених інгредієнтів.

Закускові пиріжки з курятиною і яйцями

Закускові пиріжки з курятиною і яйцями — це смачна випічка з хрусткого листкового тіста. Багата й соковита начинка включає курятину, яйця, солодкий перець і цибулю.

Трикутники з картоплею та грибами

Ситні трикутники з картоплею і грибами з листкового тіста готуються дуже просто, а головне — без зайвої мороки! Вони стануть гарною закускою на вечері у колі друзів.

Струдель зі шпинатом і фетою

Струдель зі шпинатом і фетою — це смачний пікантний пиріг з листкового тіста, який вас підкорить! Ніяких зайвих рухів і складних кроків.

Легкі сирні трубочки

Сирні соломинки, або трубочки — це смачний варіант швидкої перекуски для дорослих і дітей. Вам знадобиться всього чотири інгредієнти, одним із яких є готове листкове тісто.

Рибний пиріг з листкового тіста

Цей пиріг неймовірно ніжний, легкий і смачний. Те, що треба, коли немає часу, але важливо справити враження. Просто приготуйте та розморозьте продукти заздалегідь та сформуйте пиріг, усе інше за вас зробить духовка.

Мінікіші з помідорами чері

Прості в приготуванні й напрочуд смачні, ці мінікіші з помідорами чері можна подавати гарячими одразу з духовки або холодними на наступний день, якщо, звісно, вони залишаться. А ще це чудове рішення для пікніка!

«Равлики» з листкового тіста зі шпинатом

Цю легку закуску зі шпинату та фети можна швидко приготувати з листкового тіста. Начинка в стилі грецького пирога спанакопіта наповнена ароматом і середземноморськими нотами.

Рогалики з листкового тіста з м’ясом

Ці рогалики з листкового тіста з м’ясом гарні у гарячому вигляді на закуску, але мають приємну текстуру навіть холодними. Для їхнього приготування не треба ускладнювати собі життя: готовий фарш + готове тісто = ідеальна перекуска.

Рулетики з листкового тіста з шинкою і сиром

Маслянисте та легке листкове тісто, наповнене шинкою та сиром — це проста комбінація, яка завжди викликає захват. Наш рецепт рулетиків з листкового тіста простий до неподобства!

Креветки в листковому тісті

Креветки в листковому тісті підкорять гурманів, які оцінять не тільки їхні смакові властивості, а й зовнішній вигляд. Добре приправлених ракоподібних треба загорнути в готове тісто і запекти. Ніякої хитрої науки!

Кошики з листкового тіста з шинкою

Кошики з листкового тіста так просто приготувати, але вони завжди будуть супроводжуватися задоволеними вигуками дегустаторів. Листкове тісто, шинка, рикота — ось така проста формула успіху.

«Наполеон» з картопляно-грибною начинкою

Листкове тісто, начинка з картоплі й грибів і тягучий сир — ось і все, що потрібно для цього закускового «Наполеона». Вийде закуска, гідна святкового стола.

Сосиски в тісті

«Поросята в кожушках», або сосиски в тісті — це те, від чого не відмовиться навіть найперебірливіший їдок. Трави та прянощі додають смаку та аромату цій улюбленій закусці.

Запечений сир брі у листковому тісті

Запечений брі — одна з класичних французьких закусок, яка кожному буде до смаку. Поєднання солоного сиру і солодкого ягідного джему — це класика і вдалий баланс смаків.

Слойки із цукіні та моцарелою

Слойки із цукіні та моцарелою — це вдале поєднання хрумкого листкового тіста з ніжними овочами та плавленим сиром. Якщо ви шукаєте вишукану вегетаріанську закуску або легкий перекус для пікніка з друзями, тоді цей рецепт якраз для вас.

«Ліниві» круасани з копченою грудинкою

Ці пікантні круасани з копченою грудинкою — закуска, яка завжди знайде свого шанувальника. П’ять інгредієнтів і година приготування для того, щоб викликати справжній фурор за столом.

Вам також знадобиться рецепт дріжджового листкового тіста. У нас є зручна покрокова інструкція для новачків і профі.

Що приготувати з листкового дріжджового тіста – 20 швидких та смачних страв

Хочеться порадувати домашніх гарною та ніжною випічкою? Тоді лови 20 швидких та смачних рецептів страв, які можна приготувати із листкового дріжджового тіста. Тут і солодкі десерти, і легкі сніданки і повноцінні обіди з вечерями!

1. Клубки із листкового тіста

Найпопулярніший і найзручніший рецепт, в якому завжди можна міняти начинку.

Тобі знадобиться: 300 г курячого фаршу, 200 г листкового дріжджового тіста, 1 цибулина, 1 жовток, спеції.

Приготування: Змішай фарш із подрібненою цибулею та спеціями, а тісто розкочуй тонким пластом на 5 мм. Наріжте тісто тонкими смужками. З фаршу сліпи маленькі фрикадельки, і кожну обгорни смужками тіста, як клубок. Змасти жовтком і випікай у духовці близько 40 хвилин при 170 градусах.

2. Листковий пиріг з м’ясом та капустою

Дуже простий повсякденний пиріг на всі випадки життя.

Тобі знадобиться: 500 г листкового дріжджового тіста, 400 г яловичого фаршу, 400 г капусти, 1 цибулина, 3 зубчики часнику, 4 ст.л. рослинної олії, 15 г вершкового масла|мастила|, 1 жовток, 1 ч.л. питної води.

Дивіться також: 20 рецептів найсоковитішого ростбіфа з яловичини

Приготування: Подрібни капусту, цибулю та часник і протушкуй їх у сковороді в 2 ст.л. рослинного масла. У маслі, що залишилося окремо обсмаж фарш зі спеціями. Змасти форму вершковим маслом, виклади в неї пласт тесту і зверху поклади начинку. Зверху накрий другим пластом тіста, сформуй красиві бортики та випікай півгодини при 180 градусах.

3. Листкові синобони з беконом та сиром

Ті самі синобони, але цього разу листяні і не з корицею!

Тобі знадобиться: 100 г бекону, 120 г сиру, 200 г листкового дріжджового тіста, 1 яйце.

Приготування: Розкатай половину тіста, посип половиною тертого сиру, накрий рештою тесту і знову розкатай. Виклади бекон, засип рештою сиру і згорни все в тугий рулет. Наріж його шайбами ​​по 3 см, змасти збитим яйцем і 20 хвилин випікай у духовці при 180 градусах.

Про автора

admin administrator