Рис – вміст білків Рис білий середньозерний містить 6,61 г білка на 100 г продукту.
Рис містить 68-72% вуглеводів (майже всі з них у вигляді крохмалю), 8-12% білка і тільки 2-4% жиру.
Головна харчова цінність м'яса полягає в білках. Яловичина містить 18-20 %, жирна свинина близько 12 %, беконна свинина 17 %, баранина 16-20 % білка.
Кількість калорій в овочах
Продукт | Кількість | Білки (г) |
---|---|---|
Картопля | 100 г | 2,0 |
Картопля варена | 100 г | 2,0 |
Картопля солодка | 100 г | 2,0 |
Картопляне пюре | 100 г | 2,2 |
Найбільше – у курячій грудці. Риба та морепродукти, зокрема: креветки, краби, омари, мідії, устриці, морські гребінці, молюски. В цих тут міститься 22-26 г білка.
Найбільше білка (у грамах) міститься у наступних 100 г продуктів: Яєчний порошок – 45,46 Сир Пармезан – 35,75 Ікра червона зерниста – 31,87 Індича грудинка – 30,13 Куряча грудинка – 31,00 Білі сухі гриби – 30,30 Індича тушка – 29,00 Ковбаса с/к брауншвейзька – 27,70 Перга бджолина – …
Про автора