Як часто потрібно сушитись

Авторadmin

Як часто потрібно сушитись

Харчування на сушці: практичні поради Затримку рідини в організмі, в свою чергу, провокує вживання «клейких» злаків. Що містить глютен пшениця і білий шліфований рис – це типові продукти, що сприяють утворенню слизу в шлунку і заборонені при харчуванні на сушінні.

Сушка – це тривалий процес, який вимагає певних навичок, сили волі, суворого дотримання дисципліни харчування та фізичної активності. Головне завдання сушки – це скоротити кількість жиру і максимально зберегти м'язи і при цьому не завдати шкоди організму.

Як харчуватися під час “сушки” Вуглеводи вживай у першій половині дня, білки — у другій. Харчування має бути дробовим: до шести разів на день дрібними порціями. Їсти потрібно за дві години до тренування та не менш ніж через годину після. Підтримуй водний баланс.

Найбільш енерговитратними є багатосуглобові базові вправи (присідання, віджимання тощо). Це має бути основою твоїх тренувань. Силове тренування в середньому має тривати 40-60 хвилин, відпочинок між підходами – не більше хвилини. Доцільно включити в програму тренувань комплексні вправи (супер-сети, дроп-сети тощо).

Рекомендовані продукти Основа харчування — білки, їх частка в раціоні повинна становити 50-60%. Але ані жири, ані вуглеводи повністю не виключаються, інакше це може серйозно порушити обмін речовин. Частка складних вуглеводів — 30-40%, а жирів — 15-25% раціону.





Як правильно прати речі: 1. Не вивертати речі 1. Якщо для більшості одягу краща прання з зовнішньої сторони, то ніжні блузки, бавовняні речі, светри, а особливо джинси перед пранням необхідно …

Про автора

admin administrator