Як довго смажити волоські горіхи

Авторadmin

Як довго смажити волоські горіхи

Волоські горіхи в шкаралупі вимити і протерти рушником. Викласти їх на деко впритул один до одного. Нагріти духовку до 45° і поставити в неї горіхи на 3 години.12 жовт. 2020 р.

Коли сковорода розігріється, додайте почищені волоські горіхи, розподіливши їх рівним шаром. Перемішуйте їх лопаткою до появи більш насиченого коричневого кольору приблизно 5-7 хвилин. Уважно стежте за горіхами, оскільки вони швидко підгоряють, якщо залишити їх без нагляду.

розігріти духовку до 50°С; розкласти очищені горіхи на деко; поставити його в духовку, не закриваючи дверцята; сушити горіхи 20-40 хвилин, періодично їх помішуючи.

Мигдаль – 12 годин. Волоські горіхи, фундук, кедрові горіхи – 8 годин. Кеш'ю – 6 годин. Μакадамія – 4 години.

Затисніть горіх у зубцях горіхокола та натисніть на ручку. Цим способом можна чистити волоські горіхи, не пошкодивши ядро. Саме тому використовуючи горіхокол можна колоти волоські горіхи на продаж. Другий спосіб швидко очистити горіхи від лушпиння – молоток.

Обмежувати їх треба через те, що споживання у великих кількостях може викликати болі в жовчному міхурі. Крім того, у деяких людей горіхи викликають алергічну реакцію, тому в такому разі їх не варто споживати навіть у малих кількостях.





Поставте суху сковороду на плиту на середній вогонь. Коли сковорода розігріється, додайте почищені волоські горіхи, розподіливши їх рівним шаром. Якщо волоські горіхи смажаться занадто швидко, зніміть сковороду з вогню або зменште вогонь. Перекладіть волоські горіхи на тарілку …

Про автора

admin administrator