Як можна запекти гарбуз у духовці

Авторadmin

Як можна запекти гарбуз у духовці

Рецепти запеченого гарбуза

Гарбуз – продукт особливий. Незважаючи на всю його користь для організму, на весь спектр поживних речовин і вітамінів, укладених в м’якоті і насінні, дана овочева культура припадає до смаку далеко не кожному.

Як запекти гарбуз в духовці

Для тих, хто ставиться до «помаранчевого кавуна» неоднозначно, заповзятливі і талановиті кулінари придумали рецепти гарбуза в духовці. Даний варіант приготування дуже вдалий і припаде до душі всім, без сумніву. Варіантів запікання – маса. Яскравий гарбуз можна поміщати в духову шафу цілий або порізаним на шматочки, він може стати повноцінною, ароматною другою стравою або ідеальним, ніжним, що тане в роті десертом (якщо присмачити овоч цукром або медом).

П’ять найбільш часто використовуваних інгредієнтів в рецептах:

  1. Гарбуз.
  2. Цукор.
  3. Вершкове масло.
  4. Яйця.
  5. Борошно.

Гарбузова м’якоть прекрасно сусідить з різними сортами м’яса, різноманітними овочами (картоплею, цибулею, морквою, кукурудзою та ін.), грибами, фруктами, наприклад, яблуками, всілякими крупами, особливо з рисовою, манною і пшоняною. Для приготування оригінальної і ситної страви в духовці, сонячну овочеву культуру можна навіть фарширувати або використовувати горщики. Гарбуз виходить дуже соковитим в поєднанні з сиром, сметаною і вершковим маслом. Така ефектна, барвиста страва доставить справжнє задоволення і допоможе будь-якій господині нагодувати своїх домочадців або гостей поживною і незвичайною стравою.

Готове і смачне рішення для вашого обіду або вечері – гарбуз з картоплею і м’ясом. Оригінальне частування порадує поживністю і яскравим ароматом. Оцініть цікавий кулінарний процес.

Простий і швидкий спосіб приготувати апетитний гарбуз – в духовці зі спеціями. Корисне частування можна подавати до столу з іншими стравами. Використовуйте ідею для вашого обіду, вечері або.

Смачні оладки з гарбуза можна не тільки посмажити, але і запекти в духовці. Блюдо вийде низькокалорійним, але не менш смачним. Також це більш зручно і швидко, вам не.

Для приготування смачної і незвичайної вечері потрібно зовсім небагато: свинина, гарбуз і духова шафа. Помаранчевий овоч ідеально поєднується з м’ясом, доповнює і відтіняє його смак, але ні в.

Для того щоб відчути запах Франції багато не треба! Досить мати трохи гарбуза, прованські трави і півгодини вільного часу. В результаті ми отримаємо дуже смачне і ніжне блюдо.

Дуже простий і швидкий рецепт гарбуза, який точно оцінять Ваші близькі люди – запечені гарбузові шматочки з добавками з меду, кориці і волоських горіхів. Корисний десерт без шкоди.

Гарбуз – овоч, багатий вітамінами і кислотами, а готувати його можна по-різному: смажити, варити і запікати. Однак саме при запіканні зберігається максимальна кількість «корисностей», до того ж, цей.

Гарбуз – універсальний овоч, з якого можна приготувати все: починаючи від супів і закінчуючи незвичайними десертами. До того ж, цей овоч насичений корисними речовинами, які підвищують імунітет і.

Приготуємо цікаву, ароматну, а головне смачну страва з мінімальною кількостю інгредієнтів, яка розлетиться зі столу в лічені хвилини – гарбуз з часником – це безпрограшний варіант, який оцінять.

Коли гості на порозі, а пригостити їх нічим – вихід є. Готуємо швидкий, але дуже смачний і оригінальний десерт: гарбузові шматочки карамелізовані завдяки меду. Таке блюдо підійде, як.

Чи знаєте ви секрет приготування ніжного і пряного гарбуза всередині і хрусткого зовні? Для того щоб створити таке цікаве блюдо знадобиться зовсім небагато часу, спецій і шматочки гарбуза.

Дуже цікавий рецепт запеченого гарбуза з цукровим піском, однак, готова страва має не тільки солодкий смак, але і солоний за рахунок правильно підібраних спецій. Кубики гарбуза можна їсти.

Соковитий і ніжний гарбуз цілким виходить в духовці за допомогою фольги. Плід збереже свій яскравий смак і аромат. Крім того, порадує поживними і корисними властивостями.

Цікавий солодкий рецепт приготування гарбуза – з цукром цілим. Таке частування порадує як дорослих, так і дітей. Використовуйте кулінарну ідею, щоб урізноманітнити ваше меню.

Смачний і корисний десерт виходить з гарбуза і меду. Плід запікається в духовці цілий і виходить соковитим і ароматним. Оцініть простий рецепт, який нікого не залишить байдужим.

Яскраве і смачне частування можна приготувати з гарбуза і рису. Солодка і ароматна каша стане відмінним рішенням для домашнього сніданку або перекусу. Беріть на замітку просту кулінарну ідею!

Смачне і поживне блюдо для домашнього столу – гарбуз, фарширований м’ясом і овочами. Здивуйте яскравим і соковитим продуктом своїх близьких. Частування не вимагає додаткового гарніру.

Оригінальне частування для вашого стол у- фарширований м’ясом гарбуз. Яскравий плід запікається цілком з соковитою начинкою. Ідея стане повноцінним блюдом для сімейної або святкової вечері.

Дуже оригінальний гарбуз — так ви його точно не запікали

Рецепт від фудблогерки Ілони Фанти. Вона обіцяє, що цей гарнір сподобається гостям, адже овоч запікається у формі віяла, а готувати його максимально просто.

Гарбузовий сезон офіційно відкрито. Найближчі кілька місяців, та й узимку теж, він буде присутній у нашому раціоні. Із цього універсального овоча виходить прекрасний крем-суп. Особливо старанні господині відварюють його, подрібнюють і печуть на основі гарбузового пюре чудове печиво.

Фублогерка та експертка SHUBA Ілона Фанта пропонує запекти головний овоч осені у вигляді віяла. За словами Ілони, ідею вона піддивилася у Bon Appetite Mag, але поділилася власним способом приготування. Гарбуз за її рецептом виходить смачним і має ефектий вигляд — бо готується у формі віяла. Цей варіант приготування гарбуза має шанс стати одним із найулюбленіших гарнірів на святковий стіл та на кожен день.

Запечений гарбуз / Фото: fanilla.net

Корисні поради

  • Для цієї страви краще брати мускатний гарбуз. До нього можна додати трохи розмарину, лаврового листя або сушеного перцю чилі.
  • Овоч запікатиметься під маринадом. Коли він буде ним намазаний, форму для запікання краще поставити в духовці нижче, щоб верх не почав пригорати.
  • Час запікання близько 50 хвилин. Віяло буде готове, коли легко проколюватиметься ножем.
  • Якщо ви хочете отримати румʼяну хрустку скоринку, можна потримати гарбуз у духовці трохи довше.

До речі, з гарбуза виходить дуже смачне лате. Як його приготувати — ми розповідали тут.

Про автора

admin administrator