Як називається шматок свинини на кісточці

Авторadmin

Як називається шматок свинини на кісточці

Первинне плече, відоме як шинка для пікніка, є нижньою частиною передньої ноги свиня; на нього припадає приблизно 20 відсотків ваги туші. Плече містить кістки руки і гомілки і має відносно високе співвідношення кісткового до нежирного м'яса.

Всі шматки свинячої туші діляться на чотири сорти. Перший сорт свинини – корейка, вирізка й окіст. Це найніжніші частини туші з меншою кількістю жиру або пісні. Другий сорт свинини – шийка й лопатка.

Найніжніша частина свиного окосту (задньої ноги).

Свинина – універсальне м'ясо для шашлику. Вона є скрізь і вибір досить широкий, тому знайти гарне м'ясо цілком можливо. Свинина для шашлику повинна бути світло-рожева і з невеликим жирком. Підходить для шашлику «ошийок» – м'ясо, розташоване вздовж хребта на шиї.

О́кіст, рідко о́корок — стегнова (задній окіст) або плечова (передній окіст) частина туші свині, барана, тельця, кроля чи птиці.





Щоб шашлик вийшов на славу, приділіть увагу правильному підбору м’яса. Корейка, шийка — це ідеальні частини свинини саме для шашлику, тим більше якщо вони на кістки. Далі справа за малим — залишається замаринувати шматочки м’яса і посмажити. Продукти: 1. М’ясо — 675 г 2. …

Про автора

admin administrator