Як називається свиняча відбивна

Авторadmin

Як називається свиняча відбивна

Відбитий і смажений шматок м'яса у нас називають "відбивна" або "биток". Втім, іноді зустрічається пафосний термін "котлета натуральна".

Битки (іноді відбивні) — страва із м'яса, різані, попередньо відбиті, шматки м'яса, обсмажені у збитому яйці або у клярі.

Свинину підготувати, порізати шматочками товщиною 1,5 см та відбити, приправити сіллю та перцем. Кожен шматочок з обох боків обваляти в борошні та занурити в збите яйце. Викласти на розігріту пательню та смажити на рослинній олії до легкої золотистої скоринки.

Змастити пергамент маслом, викласти відбивні. Зверху додати начинку і тертий сир. Запікати відбивні в духовці при 200°C 20-25 хвилин.

Відбийте всі шматочки, зніміть плівку та посоліть. Збийте 2 яйця, у пласку тарілочку насипте 50 г панірувальних сухарів. Вмочуйте м'ясо в яйце, потім у панірувальні сухарі з двох боків. Викладіть відбивні на деко, застелене пергаментом і випікайте 15 хвилин.

Відбивні зі свинини. Стегно, лопатка й ошийок – ідеальне рішення для приготування страви. Хороша свинина відрізняється світло-рожевим відтінком. Обов'язкова наявність жирових вкраплень. При обсмажуванні вони тануть, насичуючи м'ясо соками.





Яке м’ясо краще вибрати для приготування відбивних, якої товщини повинні бути шматочки, які тонкощі потрібно врахувати …

Про автора

admin administrator