Як правильно робити макарони

Авторadmin

Як правильно робити макарони

Закиньте макарони в киплячу воду, перемішайте, дочекайтеся закипання і трохи зменшіть вогонь. Накривати їх кришкою не потрібно, щоб не википіла вода. До закипання макарони потрібно кілька разів добре перемішати. Після закипання дрібні макарони варять 6 хвилини, а великі або довгі – 8-9 хвилин.22 жовт. 2021 р.

Спочатку необхідно влити у чашу воду, посолити її, встановити режим "Паста" і дочекатися, поки вода закипить. Ще можна використовувати режими "Суп", "Каша" або "Мультиповар". Коли вода закипіла, всипайте макарони, додавши до них трохи олії і варіть близько 10 хвилин, періодично помішуючи.

Сіль завжди потрібно додавати в киплячу воду, щоб вона повністю розчинилась перед тим, як покласти макарони в каструлю. Обов'язково періодично помішуйте макарони під час варіння, щоб запобігти їх злипанню.

Зазвичай рекомендується 4-6 літрів води на 450 грамів макаронів. Додайте сіль: Під час закипання води додайте солі. Відсутність солі може призвести до злипання макаронів. Активно помішуйте: Покладіть макарони у киплячу воду і активно помішуйте їх за допомогою ложки або варильної ложки.

Додайте вершкове масло Навіть якщо у вас вийшло приготувати розсипчасті макарони, вони можуть злипнутися вже в тарілці. Щоб цього не сталося, потрібно змастити їх вершковим маслом. Але тут дуже важливо запам'ятати одне правило – не додавайте тверде масло, краще спочатку його розтопіть.

Беруть відповідну каструлю: велику і глибоку, щоб зручно було перемішувати макарони. Тоді вони не злипнуться і проваряться рівномірно. Наповнюють місткість водою і підсолюють. З розрахунку на 450 г макаронних виробів використовують 4,5 літрів води та 1 столову ложку солі.





Дуже зручно готувати макарони в мікрохвильовці – вам знадобиться мінімум посуду і зусиль. Техніка все зробить за вас. Для приготування в мультиварці води повинно бути у два рази більше, ніж макаронів. 1. Макарони покладіть в ємність для мікрохвильової печі, злегка посоліть. 2. …

Про автора

admin administrator