Як правильно розрахувати прибуток ресторану

Авторadmin

Як правильно розрахувати прибуток ресторану

Як розрахувати прибуток ресторану Валовий прибуток = Виторг — Собівартість проданих товарів. Наприклад, прибуток ресторану на місяць становили 100 000 грн. На продукти та сировину витратили 30 000 грн. За формулою вище отримуємо валовий прибуток: 100 000 — 30 000 = 70 000 грн/міс.

Маржа прибутку ресторану зазвичай становить від 15% до 35%, але в деяких закладах вона становить лише 5%, а іноді й 0%.

Скільки отримує Ресторан в Україні? Якщо подивитися на статистику заробітної плати компанії Ресторан в Україні станом на 21 лютого 2024 р., то співробітник в середньому заробляє 206 112 ₴; точніше, ставка заробітної плати становить 17 176 ₴ на місяць, 4 294 ₴ на тиждень або 107,35 ₴ на годину.

Щоб відкрити успішний ресторан в Україні, потрібно мати потужний бізнес-план, розуміти місцевий ринок, знайти відповідне місце розташування та персонал, отримати дозволи та ліцензію на ведення бізнесу, керувати залишками та запасами, розробити меню, створити ефективний маркетинговий план, вести фінансовий облік тощо.

Показник Прибуток у розділі Статистика розраховується як різниця між виторгом та собівартістю продуктів: Прибуток = виторг – собівартість – податки – знижки – бонуси – сертифікати.





Правда полягає в тому, що середня норма прибутку для ресторану сильно варіюється залежно від різних факторів. Ніхто не може передбачити певної цифри прибутку вашого ресторану. Рівень прибутку сильно варіюється в залежності від вашого географічного розташування, поточної …

Про автора

admin administrator