Як правильно варити коричневу гречку

Авторadmin

Як правильно варити коричневу гречку

Заливаємо окропом гречку, ставимо на вогонь і доводимо до кипіння. Додаємо масло, сіль та спеції. Закриваємо кришкою і чекаємо, поки гречка вбере всю воду і набухне. Річ у тому, що магазинна коричнева гречка вже оброблена і варити її довго не потрібно, вона пройшла первинну обробку і є напівготовим продуктом.20 квіт. 2023 р.

Якщо ви не знаєте, як варити гречку, пропорції повинні бути такі: 1 склянка гречки на 2 склянки рідини. Але якщо вам більше до вподоби в'язка каша, можна взяти 2,5-3 склянки води. Щоб гречка вийшла смачною, не забудьте додати сіль. На 1 склянку крупи вам знадобиться близько ½ чайної ложки.

Щоб зварити гречку, води повинно бути у два рази більше за крупу. На склянку гречки беріть 2 склянки води, на 500 г гречки – 1 л води і т.

Ключове правило при варінні гречки – дотримуватися пропорції: на одну порцію гречки потрібно брати дві порції води. Якщо хочете, щоб гречка була більш розсипчастою – використовуйте пропорцію 1 до 2,5. Пам'ятайте, що цей продукт корисний не всім, УНІАН вже писав, кому протипоказана гречана каша.

Висновок один: зелена гречка корисніша, ніж звичайна крупа з тієї причини, що вона не піддається тепловій обробці. Відповідно, вона не втрачає корисні речовини, вітаміни і мікроелементи.

Як варити гречку в каструлі, щоб вона не прилипла до дна У каструлю помістіть гречку і воду. Після закипання вогонь зробіть поменше. Вимкнути вогонь потрібно через 20 хвилин – саме скільки варять гречку. Можна закинути крупу в окріп і варити до 20 хвилин на повільному вогні і не перемішувати кашу.





Якщо ви все забудете їз цієї статті — запам’ятайте одне: співвідношення води до гречки має бути 1:2. Це означає, що для …

Про автора

admin administrator