Як правильно варити стару яловичину

Авторadmin

Як правильно варити стару яловичину

Як варити яловичину Викладіть м'ясо в каструлю, залийте холодною водою і поставте на невеликий вогонь. Після закипання з м'яса потрібно кілька разів зняти пінку. Варити яловичину слід тільки на невеликому вогні, інакше вода постійно буде докипати. Після зняття пінки накрийте каструлю кришкою.20 черв. 2022 р.

Лайфгак із гірчицею Але, як виявилося, гірчиця допоможе зробити жилясту яловичину м'якою. Щоб приготоване м'ясо було м'яким, потрібно гірчицею обмазати шматочки перед запіканням, залишити на годину, а потім можна запікати – м'ясо стане смачнішим.

Опускаючи яловичину в окріп, ми зберігаємо в м'ясі всі соки. Потім на дуже повільному вогні потрібно варити м'ясо 1,5-2 години при закритій або трохи привідчиненій кришці. Можна варити і довше, так яловичина стане м'якою і ніжною. Якщо ж ви хочете приготувати смачний суп з прозорим бульйоном, діяти потрібно по-іншому.

В такому випадку вас виручать наступні способи.

  1. Готове жорстке м'ясо можна розм'якшити за допомогою водяної бані. Для цього м'ясо викладають на друшляк і ставлять над каструлею з киплячою водою. …
  2. Жорстку приготовлену яловичину можна повторно протушкувати у воді з вершками і маленькою дрібкою цукру.

Якщо ви купили не найвдаліший шмат м'яса, додайте до бульйону ложку оцту і варіть м'ясо на мінімальному вогні. Також можна додати кілька ложок лимонного соку. Кислота розм'якшить м'ясні волокна і м'ясо стане більш м'яким. Також до бульйону можна додати чайну ложку соди.

Скільки вариться яловичина Якщо яловичина вариться одним цілим шматком, то на повне приготування знадобиться 2-2, 5 години в залежності від віку м'яса. Нарізане невеликими шматочками м'ясо звариться за 1,5 години. В мультиварці знадобиться 2 години в режимі "Суп" або "Тушкування".





Викладіть м’ясо в каструлю, залийте холодною водою і поставте на невеликий вогонь. Після закипання з м’яса потрібно кілька разів зняти пінку. Варити яловичину слід тільки на невеликому вогні, інакше вода постійно буде докипати. Після зняття пінки накрийте каструлю кришкою. …

Про автора

admin administrator