Філе можна приготувати за півгодини після закипання води. Якщо ви варите індичку для маленьких дітей, то краще відварити її два рази. Спочатку доведіть воду з м'ясом до кипіння, нехай покипить півгодини, потім дістаньте м'ясо, вилийте воду і залийте нову, після чого варіть ще 20 хвилин.4 вер. 2020 р.
Окремі шматки індички (грудка, гомілка, стегна) варяться година , філе – півгодини . цілком індичка вариться три години , але в більшості випадків буде розумним обробити її перед варінням. дитині варити філе індички 30 хвилин, потім змінити воду і варити ще 20 хвилин .
Підготувати маринад. Змішати олію з з винним оцтом, пропущеним через прес часником, натертою на терці цедрою лимона, сіллю та перцем, перемішайте. Додати листя свіжого розмарину (їх можна замінити на кілька дрібок сухого). Натерти індичку маринадом з усіх боків та покласти в холодильник на 2-4 години (можна і на ніч).
Крила індички потрібно варити досить тривалий час – близько 1 години. Швидко та смачно з ТМ “Своя індичка”!
Кладемо у сковорідку лавровий лист, накриваємо посуд кришкою та тушкуємо на повільному вогні 30 хвилин. За 5 хвилин до готовності страви додаємо дрібно нарізаний часник. Перед подачею радимо прикрасити страву зеленню.
Щоб зрозуміти, чи індичка готова, вставте в точку, де з'єднуються грудка і ніжка, рожен або ніж – якщо витікає прозорий сік, індичка готова. Якщо сік рожевий, готуйте ще 20 хвилин, а тоді повторіть тест. Також можна взяти цифровий термометр – вставте його в найтовстіше місце.
Стегно індички в духовці можна запекти і за допомогою рукава. Потрібно: 1. 1 стегно; 2. 1,5 ст. л. майонезу (або сметани для дієтичного варіанти); 3. 2 ч. л. натертого або пригніченого часнику; 4. 4 щіпки солі; 5. перець за смаком; 6. 1 ч. л. будь-якого готового набору приправ для птиці. …
Про автора