Як правильно варити стегно індички

Авторadmin

Як правильно варити стегно індички

Філе можна приготувати за півгодини після закипання води. Якщо ви варите індичку для маленьких дітей, то краще відварити її два рази. Спочатку доведіть воду з м'ясом до кипіння, нехай покипить півгодини, потім дістаньте м'ясо, вилийте воду і залийте нову, після чого варіть ще 20 хвилин.4 вер. 2020 р.

Окремі шматки індички (грудка, гомілка, стегна) варяться година , філе – півгодини . цілком індичка вариться три години , але в більшості випадків буде розумним обробити її перед варінням. дитині варити філе індички 30 хвилин, потім змінити воду і варити ще 20 хвилин .

Підготувати маринад. Змішати олію з з винним оцтом, пропущеним через прес часником, натертою на терці цедрою лимона, сіллю та перцем, перемішайте. Додати листя свіжого розмарину (їх можна замінити на кілька дрібок сухого). Натерти індичку маринадом з усіх боків та покласти в холодильник на 2-4 години (можна і на ніч).

Крила індички потрібно варити досить тривалий час – близько 1 години. Швидко та смачно з ТМ “Своя індичка”!

Кладемо у сковорідку лавровий лист, накриваємо посуд кришкою та тушкуємо на повільному вогні 30 хвилин. За 5 хвилин до готовності страви додаємо дрібно нарізаний часник. Перед подачею радимо прикрасити страву зеленню.

Щоб зрозуміти, чи індичка готова, вставте в точку, де з'єднуються грудка і ніжка, рожен або ніж – якщо витікає прозорий сік, індичка готова. Якщо сік рожевий, готуйте ще 20 хвилин, а тоді повторіть тест. Також можна взяти цифровий термометр – вставте його в найтовстіше місце.





Стегно індички в духовці можна запекти і за допомогою рукава. Потрібно: 1. 1 стегно; 2. 1,5 ст. л. майонезу (або сметани для дієтичного варіанти); 3. 2 ч. л. натертого або пригніченого часнику; 4. 4 щіпки солі; 5. перець за смаком; 6. 1 ч. л. будь-якого готового набору приправ для птиці. …

Про автора

admin administrator