Як правильно згортати суші

Авторadmin

Як правильно згортати суші

Для акуратного перевороту, щоб рис виявився внизу, а норі нагорі, накрити рис килимком і перевернути його листом норі наверх. Посередині норі викласти ложкою смужку вершкового сиру і кілька тонких смужок огірка. За допомогою килимка акуратно згорнути рол, щоб рис з виступаючого краю з'єднався з рисом на норі.

Інгредієнти для суші Філадельфія

  1. Рис для суші — 60 г;
  2. Рисовий оцет — 10 мл (близько 1 ст. ложки);
  3. Сіль — 8 г (1 чайна ложка);
  4. Цукор — 10 г (1 чайна ложка);
  5. Вершковий сир — 50 г;
  6. Авокадо (можна замінити на огірок) — 1 шт;
  7. Червона риба (лосось або форель) — 100 г;
  8. Норі — 1 шт;

По суті треба притискати килимком рол, не закручуючи саму макісу в роли (потрібно просто піднімати край циновки з кожним загином норі). Коли дійдете до кінця ролу, зігніть килимок і прокотіть його вперед-назад, не натискаючи на рулет. Варто змочити край норі водою, щоб рол краще схопився і не розпався.

Нарізати сьомгу та огірок смужками. На килимок покласти лист водоростей норі блискучим боком униз. Розкласти на норі зварений рис, залишивши з одного краю 1,5 см вільного місця. Викласти в ряд сьомгу та огірок, після чого за допомогою бамбукового килимка закрутити все в рол.

Щоб правильно загорнути рол, на коврик покладіть лист норі гладкою стороною вниз, на норі – тонкий шар рису, не ширше, ніж 1 сантиметр, без прогалин, рівномірно.

Викладіть рівномірно сир "Філадельфія". Але не по всій довжині норі, на краї бажано не класти, щоб не вилазив, коли будете скручувати рол. Підсуньте норі з рисом до себе на край циновки. І, притримуючи пальцями, акуратно закручуйте.





Щоб порізати рол, треба взяти найгостріший ніж, який ти маєш у хаті. Красиво розрізати лист норі може бути важко. Я змочую ніж водою, а після кожного порізу витираю його серветкою та знову змочую. Ідеальною товщиною суші, зроблених професіоналами, вважається товщина не більш як півтора …

Про автора

admin administrator