Як приготувати рибу

Авторadmin

Як приготувати рибу

Відмінно на пару виходять лосось, форель, щука, сом, судак, осетер, тріска, минтай та інші, особливо добре готувати нежирні види. На противагу відвареній або паровій рибі, для смаження більше підходить жирна риба.

Розігрійте сковороду, додайте вершкове масло та олію. Викладіть рибу шкірою донизу і притримуйте руками кілька секунд. Смажте кілька хвилин. Під час смаження нахиліть сковорідку і поливайте рибу гарячою олією, що утворилася.

Запікання при низьких температурах

  1. Розігрійте духовку до 105-110 градусів. Філе риби посоліть та додайте спецій, полийте 1 ч. л. …
  2. Викладіть філе на застелене пергаментним папером деко та запікайте при температурі 105-110 градусів. Час залежить від розміру риби, так велике філе лосося, вагою 900 г запікатиметься 40-50 хв.

На вечерю не рекомендується вживати смажену рибу, бо вона містить велику кількість калорій. Готуйте сьомгу, лосось, скумбрію, тріску та іншу рибу, обов'язково збризкуйте готову страву лимоном і вживайте вприкуску з овочевим салатом. Індичка – це дієтичне м'ясо, тому вважається корисним продуктом для вечері.

Для тушкування використовують цілу дрібну рибу, порціонні шматочки-кругляки, порціонні шматочки, нарізані з філе зі шкірою і кістками. Рекомендується тушкувати солону вимочену рибу і морську рибу з різким специфічним запахом і смаком (камбалу, зубатку, тріску, палтус, та ін.).





Рибні магазини із чудовою репутацією,котрі багато років на ринку, — найкращі місця для покупки риби. Ціла свіжа рибина має бутижорсткою, а не м’якою, тушка замороженої риби чи філе теж мають бути твердимина дотик. Різкий рибний запах говорить про те, що риба лежить надто довго. …

Про автора

admin administrator