Як приготувати скумбрію у пакеті для запікання

Авторadmin

Як приготувати скумбрію у пакеті для запікання

Рибу чистять та промивають під проточною водою. Солять зовні та всередині, посипають спеціями. Загортають тушки у фольгу та відправляють у нагріту духовку. Запікають при 180 градусах 35-40 хвилин.

Розігріти духовку до 200 градусів і запікати скумбрію 30 хвилин. За 10 хвилин до готовності можна розрізати рукав зверху, щоб риба зарум'янилася. Дуже смачна і соковита скумбрія, запечена в рукаві, готова.

Загорніть у папір, потім у фольгу. Запікати скумбрію при 200°С упродовж 25-30 хвилин. Потім обережно відкрити і зарум'янити під грилем упродовж 10 хвилин.

Запікати рибу в духовці необхідно 35 хвилин при температурі 180 градусів. "Це дуже корисно, ще й смачно.

Фольгу блискучою стороною до риби змастити тонким шаром олії. Викласти рибу на фольгу "на бочок", в черевце рівномірно викласти начинку. Загорнути рибу у фольгу і запікати у духовці 20 хвилин при 200°С.





Цей рецепт виділяється тим, що скумбрія запікається в духовці заздалегідь приготовленому натуральному томатному соусі. Рибка виходить дуже соковита і м’яка, з ароматом тушкованих помідорів і цибулі. Лимон відмінно доповнить картину. Сама по собі подача страви дуже …

Про автора

admin administrator