Як приготувати з кабачків

Авторadmin

Як приготувати з кабачків

Страви з кабачків – 20 найсмачніших рецептів, що приготувати з кабачків

З кабачків можна приготувати все, що завгодно – від закусок, супів чи салатів, до запіканок. У будь-якому випадку, вийде дуже смачно та корисно для здоров’я. Ділимося 20 чудовими рецептами!

1. Суп-пюре із кабачків

Суп-пюре з молодих кабачків сподобається маленьким дітям та дорослим гурманам. Ніжна, ароматна і дуже проста у приготуванні страва.

Тобі знадобиться: 5 молодих кабачків, 1 л бульйону, 220 мл вершків, 2 ст. л. олії, 2 часточки часнику, 1 цибулина, 1 морква, 2 середні картоплі, 1/4 житнього хліба.

Приготування: Роздавлену тильною стороною ножа часточку часнику обсмаж разом із подрібненою цибулею на маслі. Робити це найкраще в каструлі, де варитиметься крем-суп. Додай нарізані кубиками картоплю, моркву та м’якоть кабачка, туші хвилин 10, залий бульйоном. Пюруй готові овочі блендером, поступово ввівши розігріті вершки. Провари ще п’ять хвилин, приправ за смаком. Подавай із грінками з житнього хліба.

10 простих та оригінальних рецептів з кабачків

Кабачки без перебільшення можна назвати природними ліками. Вони легко засвоюються, позитивно впливають на стан шкіри та поліпшують травлення. Ми підготували для вас добірку із 10 літніх рецептів із кабачків. Обирайте те, що вам найбільше до вподоби та приємно дивуйте тих, кого любите.

КАБАЧКОВІ МІНІПИРОГИ

Інгредієнти:

Приготування:

1. Замісити тісто. Для цього змішати борошно та масло. Перетерти руками. Додати кілька дрібок солі.

2. Розбити яйце і додати холодної води. Замісити тісто.

3. Розкачати тісто завтовшки 0,5 см. Викласти на форму.

4. Випікати тісто у печі за температури 200 градусів протягом 10 хв.

5. За допомогою слайсів овочів викласти троянди.

6. Випікати страву у печі за температури 180 градусів протягом 15-20 хв.

ШПИГОВАНІ КАБАЧКИ

Запечені кабачки з овочами і тертим сиром – надзвичайно смачний додаток до гарніру. Щоб зробити такий, візьміть молоді кабачки, помідори, моркву, сіль, перець і часник. Що робити далі, знає Руслан Сенічкін.

ХРУСТКІ ПАЛИЧКИ З КАБАЧКІВ

Інгредієнти:

панірувальні сухарі – 100 г

кукурудзяний крохмаль- 20 г.

Приготування:

1. Нарізати кабачки на палички.

2. В окремій мисці змішати борошно, крохмаль, натертий сир, спеції. Перемішати кабачки у готовій суміші.

3. Перед викладанням на деко змочити кабачки в яйце, потім – у панірувальних сухарях і викласти на деко.

4. Випікати страву за температури 200 градусів протягом 15 хв.

СУП-ПЮРЕ З КАБАЧКІВ ТА СЕЛЕРИ

Для того щоб здивувати рідних чи друзів цією стравою, наріжте соковиті кабачки, картоплю, цибулю, селеру і приготуйте овочевий бульйон. Про наступні дії дізнавайтеся з ролика.

М’ЯСНІ КОТЛЕТИ З КАБАЧКІВ

Інгредієнти:

вершкове масло – 1 ст. л..

панірувальні сухарі – 3 ст. л.

Зелень та спеції додавайте за смаком.

Приготування:

1. Перемолоти м’ясо. Викласти фарш в окреме місце.

2. Додати цибулю та кабачку. Додати зелені та вершкового масла.

3. Сформувати котлети та смажити.

ОЛАДКИ З КАБАЧКІВ

Для цієї простої в приготуванні, але дуже смачної страви вам знадобляться кабачки, зелень, яйця, борошно, соняшникова олія, розпушувач, сіль, перець духмяний і часник. Як оброблювати ці інгредієнти – знає народний кулінар Сенічкін.

ФАРШИРОВАНІ КАБАЧКИ

Інгредієнти:

Приготування:

1. Нарізані овочі смажити на пательні. Додати сіль та перець та зубчик часнику.

2. Начинити половинки кабачків готовою сумішшю.

3. Перед подаванням прикрасити страву тертим сиром.

САЛАТ ІЗ КАБАЧКІВ

Із-поміж інгредієнтів для ароматного салату кабачки, морква, часник, болгарський перець солодкий, петрушка, кріп, духмяний перець, сіль, кунжут, мед і винний оцет. Як розмаїття кольорів і вітамінів перетворити на смакоту – дивіться у відео.

ЗАПЕЧЕНІ ФАРШИРОВАНІ ОВОЧІ

Інгредієнти:

200 г вершкового сиру

спеції за смаком.

Дізнайтеся деталі приготування страви у відео.

ОВОЧЕВА ЗАКУСКА З КАБАЧКІВ

Інгредієнти:

часник – 2-3 зубки

Приготування:

1. Посмажити кабачок. Згодом додати інші овочі і тушкувати 15-20 хв. Додати сіль. цукор та перець.

2. Наприкінці додати подріблений часник і подавати страву зі свіжою зеленню.

Про автора

admin administrator