Як роблять підроблене молоко

Авторadmin

Як роблять підроблене молоко

Експерти стверджують, що з віком нездорова кількість жиру в молоці може становити ризик серцевих захворювань, підвищення холестерину та схожих хронічних захворювань у людей. За даними Національної медичної бібліотеки, склянка молока містить 5 г насичених жирів, що становить 20% добової потреби.

Коли не варто вживати молоко Не варто зловживати чи взагалі відмовлятися від нього. В середньому можна споживати на день 300 г молока, якщо немає жодних медичних протипоказань.

Шкідливість молока спостерігається в разі його надмірного вживання, а також у людей із непереносимістю лактози (лактазною недостатністю). У разі непереносимості лактози вживання молочних продуктів призводить до здуття живота, порушення випорожнення (діареї або запору), болю в животі.

Густина натурального молока не повинна бути нижчою за 1,027 г/см³ = 1027 кг/м³ = 27°А. Густина сирого молока не повинна бути меншою від 28°А, для сортового — не меншою від 27°А.

Дієтологиня запевняє, що вживати молоко у похилому віці не варто. З віком людський організм може втрачати ферменти, які допомагають йому засвоювати молоко. Таким чином, у людей похилого віку може виникати непереносимість цього продукту.





Молоко транспортують автомобільним, залізничним, водним транспортом та молокопроводом. Як тару використовують фляги і цистерни. Ще багато господарств транспортують молоко у флягах. Перевезення молока в такій тарі має певні недоліки. У теплу пору року молоко у флягах …

Про автора

admin administrator