Як розбавити міцну наливку

Авторadmin

Як розбавити міцну наливку

Як правильно пити наливку Цей алкоголь вживають у чистому вигляді, хоча можна трохи розбавити водою, якщо смак здається занадто солодким. Також для збільшення градусності додають горілку, джин чи віскі. Наливки п'ють із чарок ємністю 50-100 мл. Оптимальна температура подачі становить 12-15 градусів.

Вишнева наливка на горілці Залити вміст горілкою так, щоб рідина покривала вишню з цукром. Банку закрити щільною кришкою, поставити для настоювання в тепле темне місце. Вишневу наливку витримати не менше 1,5-2 місяців. Готову наливку процідити.

Цедру лимонну або апельсинову (250 г) заливають горілкою (3000 мл), настоюють 3 міс. в теплому місці, потім готують сироп з 750 'мл води і 900 г цукру-піску, доводять до кипіння, знімають піну і проціджують через тканину. Готовий сироп змішують з настойкою, яку фільтрують через тканину, і вміст розливають в пляшки.

Як правильно пити настоянку? Насправді, її вживання нічим не відрізняється від етикету вживання горілки. Все дуже просто: наливши напій у чарки, його одразу ж випивають. Охолоджувати настоянку вкрай небажано – краще, якщо на момент подачі вона буде кімнатної температури.

Нали́вка (наливки) — алкогольні напої первісно домашнього приготування. Офіційне визначення — лікеро-горілчаний напій міцністю від 15,0 % до 35,0 % з масовою концентрацією екстрактивних речовин від 15,0 до 50,0 г/100 см3, виготовлений на основі свіжої плодової сировини або напівфабрикатів.





метод приготування 1. Половину підготовлених для настойки вишень очищають від кісточок, а другу половину …

Про автора

admin administrator