Як розтопити шоколад у мішку

Авторadmin

Як розтопити шоколад у мішку

Завдяки зручній формі ви легко зможете відміряти необхідну кількість сировини для роботи. Розтопити краплі просто, ви можете використовувати: мікрохвильову піч — короткими імпульсами по 5 секунд; водяну баню — тримайте конструкцію, поки більша частина шматочків не стане, але не довше, інакше є шанс перегріти масу.

В мікрохвильовці Потрібна ємність, яка підходить для використання в мікрохвильовій печі. В неї поламайте шоколад на однакові маленькі шматочки, приблизно по 2 см, та ставте в мікрохвильовку. Для розтоплення 50 г шоколаду потрібна приблизно хвилина. Кожні 20 секунд витягайте ємність, перемішуйте та оцінюйте результат.

Найшвидший спосіб розтопити шоколад — у мікрохвильовій печі. Просто помістіть шоколад у миску, придатну для використання в мікрохвильовці, і розігрійте його з інтервалами в 30 секунд, помішуючи між ними, поки шоколад не стане однорідним і повністю не розтане.

Ставимо каструлю з водою на вогонь, води приблизно половина каструлю і зверху ставимо миску, в яку покладемо шоколад, олію та молоко. Як тільки вода в каструлі закипить зменшити вогонь і ви побачите, що шоколад і масло розплавлятимуться, тепер постійно помішуйте ви самі зрозумієте, що шоколад приготувався.

Шоколадні краплі є умовно термостабільними. Дуже добре підходять як для печива типу Американо, Есмеральда, так і в якості декору для тортів і кондитерських виробів. Так само їх можна розтопити на водяній бані і використовувати для виготовлення цукерок.

Заборонено використовувати у мікрохвильовій печі металевий посуд та алюмінієву фольгу. Посуд та фольга починають іскритися і суттєво можуть пошкодити прилад. Тонкий пластик, непридатний для мікрохвильових печей, також не можна ставити до печі, адже він має властивість плавитися.





Мікрохвильовка є відмінним кухонним девайсом, в якому можна не тільки розігрівати їжу, але і готувати її. Для щасливих власниць такої кухонної техніки ми пропонуємо наступні способи розпалювання шоколаду. Отже, перший спосіб: 1. Беремо плитку шоколаду масою до 100 г і …

Про автора

admin administrator