Як заробити художнику у 2021

Авторadmin

Як заробити художнику у 2021

Художник: середня зарплата в Україні Якщо подивитися на статистику заробітної плати компанії Художник в Україні станом на 28 лютого 2024 р., то співробітник в середньому заробляє 141 924 ₴; точніше, ставка заробітної плати становить 11 827 ₴ на місяць, 2 957 ₴ на тиждень або 73,92 ₴ на годину.

У сучасну цифрову епоху існує безліч онлайн-платформ, де художники можуть продавати свої роботи. Такі сайти, як Etsy, Society6 та Redbubble дозволяють художникам завантажувати свої роботи і заробляти гроші з кожного продажу.

Художники працюють в театрах, рекламних фірмах, фабриках, в дизайнерських бюро, художніх ательє та в компаніях, де потрібна їхня професійна допомога.

бакалавр – термін навчання – 4 роки; магістр – термін навчання 1 рік 5 місяців.

Середня зарплата в Україні, згідно з даними вакансій, розміщених на найбільшому сайті з пошуку роботи за останні три місяці, становитьт 16 000 грн. Утім, найвища середня оплата праці перебуває в діапазоні від 25 000 до 52 000 грн, а найбільше платять працівникам у Київській області.





Люди приходять в сферу фрілансу в якості художника-ілюстратора з різних місць. Хтось навчається самостійно за матеріалами з Інтернету, хтось закінчує арт-школу, а хтось і художні інститути. У будь-якому …

Про автора

admin administrator