Як зберігати копченого вугра

Авторadmin

Як зберігати копченого вугра

РИБА ГАРЯЧОГО КОПЧЕННЯ – температура зберігання від -2 до +2°С, ХОЛОДНОГО КОПЧЕННЯ – 0-5°C, термін зберігання до 10 діб (зберігання копченої риби типу скумбрії або ставриди обмежується 72 годинами);

Копчене м'ясо: холодного копчення — 3 тижні, гарячого — до 7 днів. Його слід загорнути у фольгу/пергамент. Після того, як ви відкрили оригінальну упаковку, перекладіть у паперовий пакет/фольгу і зберігайте у холодильнику поруч з морозилкою (не довше 3 днів).

Гарячий спосіб займає менше часу, вимагає меншу кількість солі, але і зберігається така рибка не більше 3-4 днів навіть у холодильнику. Холодне копчення риби в коптильні дозволяє її зберігати півроку, а іноді й довше.

🔥Термін придатності риби гарячого копчення трохи менший, ніж холодного копчення. Така риба має термін зберігання до 14 днів.

Сало добре зберігається в холодильнику за температури не більше +5-+7 градусів. Щоб воно не обвітрювалося та не просочувалося іншими запахами, загорніть в пергаментний папір та помістіть у поліетиленовий пакет, щільно його зав'язавши.





Вживаючи в їжу такий делікатес, з організмом людини відбувається наступне: 1. робота нервової і серцево-судинної системи приходить в норму (за рахунок омега-3 жирних кислот); 2. поліпшується робота щитовидної залози (йод); 3. відновлюється зір (вітамін А); 4. …

Про автора

admin administrator