Як зрозуміти режим конвекції у духовці

Авторadmin

Як зрозуміти режим конвекції у духовці

У цьому режимі духовка використовує вбудований вентилятор для циркуляції гарячого повітря по всій камері, що забезпечує більш рівномірний розподіл жару. Режим конвекції зазвичай позначений піктограмою із зображенням вентилятора.6 трав. 2023 р.

Корисні підказки по температурі та рівню встановлення дека ви знайдете на дверцятах шафи. В режимі конвекція працюють задній нагрівальний елемент і вентилятор. В камері створюється справжній вихор гарячого повітря, яке рівномірно прогріває страву з усіх боків та на всіх рівнях.

Конвекція – спосіб нагрівання невеликого простору♨️, за допомогою вентилятора, яким оснащена духова шафа. Саме завдяки йому, відбувається прискорене з'єднання гарячого повітря з холодним, після чого рівномірно заповнюється простір духової шафи.

Конвекція – це природній теплообмін, в ході якого внутрішня енергія передається потоками повітря. Відповідно, нагріте повітря піднімається вверх, а охолоджене спускається вниз. Таких процес обміну потоками повітря дозволяє вирівняти температуру у всіх камері духовки, а значить досягнути рівномірного пропікання блюда.

Вони забезпечують рівномірне підсмажування і збереження смаку та поживних речовин овочів; Випічка: Для приготування випічки, включно з пирогами, печивом і хлібом, рекомендується використовувати режим "4D-гаряче повітря", "Верхній/нижній нагрів", "Режим піци".

Конвекція — явище перенесення тепла в рідинах, газах або сипких середовищах потоками самої речовини (неважливо, вимушено або мимоволі).





Як правильно користуватися конвекцією в духовці, прописано в інструкції, що додається до приладу. Ми згадаємо лише 3 загальних принципу: 1. Для використання функції не обов’язково розігрівати духовку. 2. Вентилятор можна включати і вимикати на різних етапах готування. …

Про автора

admin administrator