Яка борода модна у 2022

Авторadmin

Яка борода модна у 2022

Борода Якір Назва бороди походить від якоря корабля, тому що вони схожі. Форма тендітно підкреслює обличчя та нижню щелепу, а акуратні та тонкі вуса є обов'язковим елементом стрижки. Під цю форму необхідно поголити щоки. Якір дуже оригінальна та універсальна форма, та підходить майже до кожного чоловіка.19 лип. 2022 р.

Сьогодні різні види борідки носять араби, чеченці та інші ісламські народи, які вважають таку рослинність символом мужності та сили. Борода без вусів стильно виглядатиме на обличчі будь-якого чоловіка. Вона не вимагає особливого догляду, але дозволяє скоригувати овал, візуально витягнути обличчя, додати брутальності.

При виборі форми враховуйте час зростання волосся. Якщо він невеликий, то не варто робити об'ємну бороду, при зростанні вище середнього – підійдуть довгі і пишні варіанти. Вибір за формою обличчя – найбільш популярний і дійсно робочий.

Бороду часто пов'язують з символом маскулінності, агресії й соціального домінування. В минулому дослідження допускали, що борода могла служити захисту важливих частин тіла, таких як щелепа і горло, від атак, тим самим повторюючи функцію гриви у левів, – пояснюють вчені з Університету Юти.

Усім категоріям військовослужбовців під час бойових та навчально-бойових завдань дозволяється мати бороду та вуса за умови, що вони відповідають вимогам гігієни і не заважають використанню засобів індивідуального захисту й носінню спорядження.

Як правильно доглядати за бородою?

  1. Підрівнюйте бороду ножицями замість триммера. …
  2. Потрібно тримати обличчя в чистоті користуючись шампунем для бороди. …
  3. Після процедури миття обов'язково нанесіть трохи масла для бороди. …
  4. Для додаткового догляду ви також можете використовувати бальзами для бороди, щоб додати їй бажаний вид.





Что влияет на выбор модной бороды 2022 года: прическа, стиль одежды и образ жизни, контуры лица. Выбирать тип бороды лучше всего исходя из …

Про автора

admin administrator