Середня вартість відкриття пекарні становить від 10000 до 150000 доларів. Це нижче, ніж середня вартість відкриття ресторану, в основному через зниження потреби у кваліфікованих співробітниках, посадкових місцях та обладнанні для більшості пекарень.
Для пекарні необхідне приміщення з потужностями 40-50 кіловат заведеної енергії.
Щоб відкрити пекарню в Україні, необхідно:
- оформити ФОП;
- підписати договір оренди;
- оформити КВЕД для діяльності (в Україні – 47);
- отримати дозвіл від СЕС і пожежників;
- зареєструвати касовий апарат і куточок покупця.
Скільки отримує Пекарня в Україні? Якщо подивитися на статистику заробітної плати компанії Пекарня в Україні станом на 6 березня 2024 р., то співробітник в середньому заробляє 169 152 ₴; точніше, ставка заробітної плати становить 14 096 ₴ на місяць, 3 524 ₴ на тиждень або 88,1 ₴ на годину.
Скільки отримує пекар в Україні? В середньому «Пекар» в Україні заробляє 17500 грн. Це медіана заробітних плат за даними з 1868 вакансій, розміщених на Work.ua із заголовком «Пекар» і за схожими запитами-синонімами «Кондитер», «Confectioner», «Baker» та ін. за останні 3 місяці.
Бізнес-план відкриття пекарні складається з 10 розділів. Перший розділ в кожному бізнес-плані — резюме. Воно найчастіше пишеться вже після того, як написаний бізнес-план. Резюме коротко …
Про автора