Яка риба не жирна

Авторadmin

Яка риба не жирна

тріску (0,3%); навагу (до 1,4%); сайду (до 2%); щуку (до 4%); окуня річкового (до 4%); пікшу (0,5%); сріблястий хек (до 1,4%); ляща (до 4%); минтай (до 0,9%); путасу (до 4%); камбалу (до 4%); воблу (до 4%); судака (до 4%); кефаль (до 4%); всіх ракових; всіх молюсків. Цінність риби нежирних сортів.

Риба середньої жирності містить від 4 до 8% жиру: ставрида, судак, горбуша, форель, тунець, морський окунь, короп, зубатка і нежирний оселедець. Ця риба містить від 90 до 140 кілокалорій – приблизно стільки ж, скільки і м'ясо. Тож для схуднення така риба стане чудовою варіцією або взагалі повною альтернативою м'ясу.

До цієї групи входять такі риби як: форель, сом, короп, сазан, карась, лосось, а також тунець, горбуша, кета, ставрида, салака, зубатка, морський лящ, нежирний оселедець, морський окунь. Перевага даної категорії риб у тому, що вони є багатим джерелом збалансованих амінокислот та білків.

Ри́би (Pisces) — парафілетична група водних хребетних тварин, зазвичай холоднокровних (точніше екзотермних) із вкритим лусками тілом та зябрами, наявними протягом всього життя. Активно рухаються за допомогою плавців (часто видозмінених) або руху всього тіла.

Риба – один з найкращих варіантів, коли йдеться про здорову і смачну вечерю. Лосось, минтай та інші види морської риби – відмінні джерела білка та омега-3 жирних кислот. Вони також низькокалорійні, що робить їх ідеальним вибором для легкої вечері.





Перш за все, нежирна риба цінується як джерело цінного і легкого усваиваемого білка. Низький вміст жиру дає їй дієтичне перевагу навіть перед самими пісними сортами м’яса. Віддаючи перевагу рибку з мінімумом жирних кислот, ви отримуєте таку ж кількість білка, при цьому, не …

Про автора

admin administrator