Яка риба смачніша за кижуча чи горбуша

Авторadmin

Яка риба смачніша за кижуча чи горбуша

Смак: Ікра горбуші має ніжний, м'який смак з легким солонуватим присмаком, тоді як ікра кети має більш насичений та гострий смак з вираженим солонуватим присмаком. Вживання: Ікра горбуші вважається більш дорогим продуктом, ніж ікра кети.

Лососеві – сімейство риб, до яких входять не тільки лосось, а й інші представники. Найбільш відомою рибою із сімейства лососевих безумовно є – атлантичний лосось, озерний лосось та форель. Також до цього сімейства входить безліч інших видів: горбуша, кумжа, харіус, таймень, нерка, кета, льонок та інші.

Сьомга належить до сімейства лососевих, але до його атлантичного вигляду. Вона практично не зустрічається в природному середовищі і найчастіше ми купуємо штучно вирощений продукт. Тому дивно шукати кардинальну різницю між лососем і сьомгою, адже це практично одне й те саме.

Значно бюджетніша ікра щуки поступається червоній і чорній і за складом. Вона містить набагато менше корисних речовин і втричі менше калорій. Незважаючи на схожість складів, найбільш корисною вважається червона ікра – особливо лососева.

За кількістю ікри, яка викидається під час нересту, горбуша – рекордсмен серед лососевих. Смак ікри горбуші експерти називають універсальним, він подобається практично всім поціновувачам червоної ікри. За кольором ікра горбуші буває помаранчева або світло-помаранчева, і завжди – середнього розміру.





Кетовая мякоть славится щедрым составом витаминов, среди которых: А, C, E, D, B1, B2, B6, B9, B12, PP. Что касается микро- и макроэлементов, то рыба богата кальцием, фосфором, калием, серой, магнием, натрием, фтором, железом, марганцем, цинком, йодом, медью и селеном. …

Про автора

admin administrator