Які джинси у моді 2022

Авторadmin

Які джинси у моді 2022

Не дарма кажуть, що мода циклічна. Тому в цьому сезоні в тренді знову будуть джинси з низькою посадкою, мішкуваті джинси, бойфренди, джинси в обтяжку і тотал денім "лук".26 жовт. 2022 р.

Рвані джинси І знову на піку популярності – джинси з дірками на колінах. Хоча на початку 2023 року нічого не свідчило про таке стрімке повернення на модний олімп цієї моделі. До таких джинсів ідеальними будуть різноманітні светри оверсайз, класичні сорочки, а також куртки-бомбери.

Класичні чи розкльошені від коліна джинси поєднайте з сукнею чи тунікою. Так ви створите надзвичайно стильний і помітний образ. До того ж приховаєте недоліки фігури. Щодо дизайну верху, який найкраще поєднається з джинсами, то це має бути довга сукня-сорочка, розстебнута нижче пояса, або туніка з розрізами на боках.

Класичні темно-сині джинси – прекрасний варіант штанів на осінньо-зимовий період, оскільки така модель відмінно поєднується з різними видами верхнього одягу – куртками, пальтами, пуховиками, а також непогано виглядає з теплими кардиганами та вовняними пуловерами.

Так як палаццо і так яскравий елемент в одязі краще їх поєднувати з лаконічним верхом. Одягай чоловічу сувору сорочку або облягаючий топ, коротку до талії блузку. Якщо ж ти дуже смілива, можеш одягти вільний верх, але тоді підкресли талію ременем і заправ частина светри або сорочки оверсайз спереду.

Прямі джинси є класичним фасоном джинсів на всі пори року. Їх можна носити з чоботами взимку, з балетками навесні та шльопанцями влітку. Джинси прямого крою візуально витягують силует, приховують проблемні зони.





Темні джинси люблять не всі, проте сезон цього року повертає їх в моду. Такий варіант можна носити кожен день, поєднуючи з футболками, топами, укороченими светрами. Стилісти кажуть, що ця модель не втратить свою актуальність мінімум до кінця поточного року. Нагадаємо, …

Про автора

admin administrator