Які грибки у кефірі

Авторadmin

Які грибки у кефірі

Мікрофлора кефірних грибків представлена гомо- та гетеро ферментативними лактококами, термофільними і мезофільними лактобацилами, дріжджами та оцтовокислими бактеріями (таблиця 2). Ці основні групи мікроорганізмів спостерігають і в грибковій заквасці та кефірі, хоча чисельність деяких родів бактерій різниться.

При незначній жирності є повноцінним постачальником білкових речовин, що особливо актуально для спортсменів і людей, які дотримуються розвантажувальних днів. Кефір з жирністю 2,5% – найпопулярніший продукт для регулярного вживання.

Смак і запах кефіру кисломолочний, освіжаючий, злегка гострий. Колір молочно-білий, злегка кремовий. Народний спосіб з козячого молока.

Відповідь однозначно – краще кефір. Молоко довго засвоюється – і його потрібно пити за пару годин до походу в ліжко. А кефір засвоюється куди легше і тому його можна смачно сьорбнути вже перед самим сном. Кефір взагалі корисніше молока саме для зрілих людей, ніж для поганої молоді.

Кому не можна пити кефір Кефір протипоказаний тим, хто має підвищену кислотність шлункового соку при гіперацидному гастриті. Його не рекомендують при виразковій хворобі шлунка та дванадцятипалої кишки, а також при панкреатиті. Пам'ятайте, що для дорослої людини споживання кефіру – 200-250 мл на добу цілком достатньо.

Окрім того, кефір містить багато кисломолочних бактерій, які позитивно впливають на роботу шлунково-кишкового тракту. А це особливо важливо в перші години після пробудження. Кефір також потрібно пити перед сном, за пів години до того, як лягати спати.





овочі (картопля, цибуля, кукурудза консервована). Гриби додатково приправляють спеціями і зеленню. Це додає родзинку, підсилює аромат випічки. Начинку на пиріг з грибами на кефірі кладуть зверху, знизу або в середині. Частіше укладають останнім способом: гриби виявляються …

Про автора

admin administrator