Які терміни зберігання м’ясного фаршу

Авторadmin

Які терміни зберігання м’ясного фаршу

Свіжий сирий фарш з яловичини або свинини може протриматися в холодильнику при температурі до +6 градусів 12 годин, в морозилці при -18 градусах – 3 місяці. Яловичий та свинячий фарш можна тримати при плюсовій температурі не довше 1-2 годин.

Свіже сире м'ясо: рекомендується використовувати протягом 1-2 днів після покупки або приготування. Тримайте його в нижній частині холодильника при температурі від 0 до 4 градусів Цельсія. Молоде сире м'ясо (птах, свинина, яловичина): може зберігатися у холодильнику до 2-3 днів після покупки чи приготування.

Шматки свинини чи яловичини можна зберігати в залежності від температурного режиму морозильної камери: 3-4 місяці за температури від -10 до -8° C; 4-8 місяців за температури від -18 до -10° C; 10-12 місяців за температури від -24 до -18° C.

М'ясо та птиця Інше м'ясо і птиця, такі як стейки, філе, відбивні зберігаються в холодильнику 3-4 дні. Якщо ви розморозили їх перед приготуванням (обов'язково робіть це в холодильнику), то приготувати продукти потрібно протягом двох днів.

Скільки днів можна їсти суп з холодильника – ви здивуєтеся Зберігати "перше" в холодильнику не рекомендується більше двох діб. Якщо продукт прокип'ячений двічі (типу пастеризований) – теоретично можна використовувати до 7 діб. А якщо при приготуванні використовувалися консерванти – то не більше 5 днів.





Щоб зберігати фарш правильно, вибирають відповідний посуд і упаковку: 1. Скло, кераміка.Найбільш вдалий варіант для зберігання всіх видів фаршу. Добре, якщо у ємності є щільна кришка. Коли кришки немає – посуд обертають харчовою плівкою. 2. Пластик, поліетилен.Герметичні харчові …

Про автора

admin administrator