Який тунець у банку краще брати

Авторadmin

Який тунець у банку краще брати

Тунець якого походження найкращий Купуючи тунець, краще віддавати перевагу рибі, що мешкає у тропічних та субтропічних водах Тихого, Атлантичного та Індійського океанів. Здебільшого найсвіжіші та найсмачніші консерви виготовлені в Індонезії, Таїланді та Еквадорі.

Потенційний побічний ефект від вживання консервованого тунця полягає в тому, що багато зразків консервів містять велику кількість натрію. Надлишок солі може призвести до підвищення кров'яного тиску та серцево-судинних проблем. Зауважте, рекомендована добова норма не має перевищувати 2300 міліграмів натрію.

FDA характеризує креветки, сом, минтай, лосось, сардини, і консервований світлий тунець як морепродукти з низьким вмістом ртуті, хоча останні дослідження показали, що 6 % консервованого тунця можуть містити високі рівні ртуті.

Рибні консерви – це готові для безпосереднього вживання харчові продукти, виготовлені з м'яса різних видів риб та інших видів сировини, спеціально оброблені, укладені в банки, герметично закупорені й стерилізовані.

Поради з вибору консервованого тунця:

  1. За словами експертів, на упаковці завжди повинен бути вказаний вид. …
  2. Консерву потрібно обирати з мінімальним вмістом солі. …
  3. Консервований тунець слід обирати шматочками, а не у цілому вигляді.
  4. Надавайте перевагу продукту у власному соці.
  5. Звертайте увагу на зону вилову риби.





Тунець – користь та шкода для організму людини Тунці – група морських риб, які стали одним із найцінніших видів промислових риб на ринках багатьох країн світу (1). Чудовий смак тунця, його доступність та корисні властивості роблять його ідеальною заміною на червоне м’ясо. Тунець належить …

Про автора

admin administrator