Яку камеру купити у 2022

Авторadmin

Яку камеру купити у 2022

Якість об'єктивів у компанії Nikon однозначно вище, ніж у Canon. З цієї причини ціна на аналоги буде істотно відрізнятися. Але у Canon більший асортимент об'єктивів, бюджетна оптика коштує дешевше, ніж такі ж об'єктиви у Нікона.

Дзеркальні камери, наприклад EOS 7D Mark II, забезпечують високу якість зображень, але мають більший розмір через наявність дзеркального механізму. Бездзеркальні камери, наприклад EOS R10 від Canon, пропонують еквівалентну якість і потужні функції, але при цьому є більш компактними та легкими.

Для публікації фотографій в інтернеті буде достатньо об'єктива з роздільною здатністю 12-13 Мп. А ось для публікації в ЗМІ, журналах, пресі краще підібрати камеру з роздільною здатністю в районі 20 Мп.

Тут лідерами ринку є SONY, Fujifilm, Canon, Nikon. Це дуже зручні і легкі камери у яких матриці можуть бути кропнутими APS-C, повноформатними Full Frame і навіть середнього формату! Fujifilm змогли зміцнитися в своєму сегменті APS-C камер, зробивши акцент на простоту дизайну і якість оптики.

Найкращі бездзеркальні камери 2022 року

  • Що ми шукаємо
  • Найкраща бездзеркальна камера в цілому: Sony Alpha 1.
  • Найкраща бездзеркальна камера для професіоналів: Nikon Z7 II.
  • Найкраща бездзеркальна камера для початківців: Fujifilm X-T30.
  • Найкраща гібридна бездзеркальна камера: Canon EOS R5.





Нижче розглянемо основні переваги та недоліки, пов’язані з відповіддю на це питання. Отже, дзеркальна камера чи бездзеркалка? Спочатку розвіємо деякі міфи, пов’язані з бездзеркальной камерами. Якщо ми будемо порівнювати камери одного класу, то виявиться що якість картинки у цих …

Про автора

admin administrator