Яку температуру витримує колагенова оболонка для ковбаси

Авторadmin

Яку температуру витримує колагенова оболонка для ковбаси

Температура обробки холодним димом ковбасних виробів має перевищувати 30 0С. Підготовка оболонки: Ковбасні білкові оболонки зазвичай замочують у водному розчині кухонної солі при кімнатній температурі, суворо дотримуючись тривалості замочування.

Ковбасну оболонку 100 мм (Fabios) так само можна використовувати для в'ялення цілісних м'ясних вирізок. Перед набиванням колагенову оболонку для ковбаси помістіть в теплу підсолену воду на 15 – 20 хвилин. Цього часу достатньо, що б вона стала еластичною і м'якою під час наповнення фаршем.

Як вибрати оболонку для ковбаси? При виборі ковбасної оболонки слід керуватися яким чином ви готуватимете ковбасу в домашніх умовах. Для гарячого копчення слід використовувати натуральні оболонки, колагенові, целюлозні, фіброузні оболонки. Для холодного копчення – натуральні та колагенові ковбасні оболонки.

Фіброузна оболонка – це оболонка, яка дає можливість диму і волозі проходити крізь себе. Така оболонка дуже поширена, тому що вона є однією з найбільш універсальних у використанні.

Що таке колагенова оболонка? Колагенова оболонка – це один з видів штучних ковбасних оболонок, які використовуються для приготування сосисок, сардельок та інших видів ковбас. Вона вважається самою універсальною, завдяки чому і стала такою популярною.





Такий тип оболонки розрахований на приготування всіх видів ковбас: варених, сиров’ялених, варено-копчених, напівкопчених. Відповідно вона з успіхом використовується на всіх режимах стандартної термообробки, самий «гарячий» з яких називається обсмажування. Вона проводиться при …

Про автора

admin administrator