Зміст:
- 1 Запіканка з брокколі
- 2 Запіканка з броколі та цвітної капусти
- 2.1 Як приготувати запіканку з броколі
- 2.2 Інгредієнти
- 2.3 Запіканка з броколі та цвітної капусти: Покроковий рецепт
- 2.4 Залишити відгук Скасувати відповідь
- 2.4.1 Запечені яблука з сиром, згущеним молоком і горіхами
- 2.4.2 Соус ткемалі
- 2.4.3 Кашик – овочевий салат
- 2.4.4 Із кислинкою Готуємо борщ із квашеними томатами
- 2.4.5 Страва тайської кухні. Філе курки в кисло-солодкому соусі
- 2.4.6 Салат з топінамбура з петрушкою та соусом вінегрет
- 2.4.7 Більше, ніж салат. Закуска з перцю і бринзи
- 2.4.8 Соковита курка та салат ромен – ідеальне поєднання
- 2.4.9 Крем-суп з печериць з ароматом коріандру. За рецептом
- 2.4.10 Бісквіт в мультиварці
- 2.4.11 Ягідні ласощі на зиму: рецепт джему з ожини
- 2.4.12 Маленькі й смачненькі. Помідори у власному соку на
- 2.4.13 Баклажани як гриби на зиму. Простий рецепт закуски
- 2.4.14 Пене араб’ята
- 2.4.15 Оладки на молоці з гарбузом: простий рецепт чудового
- 2.4.16 Страва вихідного дня: рецепт шашлику із картоплі в
- 2.4.17 Рокот крумплі по-закарпатськи: запіканка з картоплі у сметанковому
- 2.4.18 Витончене поєднання: вишневе варення з корицею
- 2.4.19 Шоколадна паска з цукатами: незвичайний варіант святкової випічки
- 2.4.20 Лимонад з кокосом і лаймом
- 2.4.21 Інгредієнти
- 2.4.22 Follow The Directions
- 2.4.23 Товари від Шефа
- 2.4.24 Поради Клопотенка
- 2.4.25 Поради експертів
- 2.4.26 Новини
- 2.4.27 @Klopotenko
- 2.4.28 Підписатися на нас
Запіканка з брокколі
Запіканка з брокколі поєднує в собі масу корисних і дуже смачних продуктів! Готується це диво кулінарії всього 35 хвилин і в цей час входить навіть підготовка всіх інгредієнтів. Це ідеальне блюдо різноманітить ваш повсякденний стіл і подарує своїм смаком невимовне насолоду!
Інгредієнти для приготування запіканки з брокколі:
- Капуста брокколі – 500 грам
- Масло вершкове – 100 грам
- Борошно пшеничне просеянная – 2 столові ложки
- Сметана середньої жирності – 300 мл
- Сир твердий (високого плавлення) – 300 – 400 г
- Солоні крекери – 100 – 150 грам
- Яйце куряче – 2 – 3 штуки
- Сіль – за смаком
Спеції:
- Перець чорний мелений – за смаком
- Перець запашний мелений – за смаком
- Горіх мускатний мелений – щіпка
- Паприка – щіпка
Інвентар:
- Ножа
- Друшляк
- Глибока каструля
- Плита
- Шумівка
- Глибока миска
- Поліетиленовий пакет
- Глибока тарілка – 3 штуки
- Віночок
- Терка
- Духовка
- Сковорода
- Столова ложка
- Скляна термостійка форма для запікання діаметром 22 на 33 сантиметри
- Кухонний рушник
- Кухонна лопатка
- Тарілка
Приготування запіканки з брокколі.
Крок 1: готуємо брокколі
В кінці зими організм людини виснажується і йому потрібно більше вітамінів, мінералів та інших корисних речовин, в цьому може допомогти чудова спаржева капуста броколі, яку можна використовувати для приготування смачної запіканки! Для початку розбираємо капусту на суцвіття і зрізаємо у них ножем потовщені ніжки.
Скидаємо брокколі в друшляк і встановлюємо ємність в раковині під струменем холодної проточної води. Ретельно промиваємо капусту від будь-якого роду забруднень, перекладаємо в глибоку каструлю і заливаємо брокколі звичайною водою так, щоб рідина повністю покрила суцвіття, але при цьому була вище рівня капусти хоча б на 5 – 6 сантиметрів.
Включаємо плиту на сильний рівень і ставимо на каструлю з капустою. У закипілу воду додаємо за смаком сіль і прикручуємо температуру плити на середній рівень. Варимо брокколі протягом 8 – 10 хвилин, за цей час вона стане більш м’якою, але не розвариться. Після закінчення потрібного часу з допомогою шумівки видаляємо капусту з каструлі і перекладаємо її в глибоку миску. Даємо брокколі охолонути до кімнатної температури, а тим часом, починаємо займатися підготовкою інших інгредієнтів.
Крок 2: готуємо інші інгредієнти
Для запіканки нам також знадобляться ще кілька дуже простих і доступних продуктів, наприклад солоні крекери, які додадуть страві не тільки пікантний вигляд, але і принесуть до нього свої незабутні приємні на смак нотки. Кладемо необхідну кількість крекерів в поліетиленовий пакет і мнемо руками, так щоб печиво измельчилось на більш дрібні шматочки. Після перекладаємо шматочки крекерів в глибоку тарілку.
Тепер підготуємо сир, знімаємо з нього упаковку і зрізаємо ножем парафінову скоринку. Після натираємо молочний продукт на крупній тертці прямо в глибоку тарілку.
Потім вбиваємо в чисту глибоку тарілку потрібну кількість курячих яєць без шкаралупи і збиваємо їх віночком до легкої пишноти, цілком вистачить 1 – 2 хвилин інтенсивного збивання. Дістаємо з холодильника вершкове масло, а так само ставимо на кухонний стіл всі необхідні спеції, просіяне пшеничне борошно, сметану і сіль. Включаємо і розігріваємо духовку до 175 – 180 градусів Цельсія.
Крок 3: готуємо заливку
Включаємо плиту на середній рівень і ставимо на неї сковороду з необхідною кількістю вершкового масла.
Коли жир розтане і розігріється додаємо до нього пару столових ложок пшеничного борошна.
Рівномірно змішуємо її з маслом за допомогою віночка і тримаємо на вогні, поки не з’являться маленькі бульбашки.
Потім вливаємо сметану.
Додаємо всі зазначені в інгредієнтах спеції, а так само за смаком сіль, при цьому, не забуваючи про те, що в рецепті використовуються солоні крекери.
Помішуючи масу віночком, варимо заливку до згущення, протягом 2 – 3 хвилин. Після додаємо в неї половину від всієї маси подрібненого сиру і збиті курячі яйця. Перемішуємо інгредієнти віночком, проварюємо заливку ще 1 – 2 хвилини і знімаємо сотейник з плити.
Переливаємо заливку в миску з брокколі і туди ж додаємо 3 – 4 столових ложки подрібненого крекеру.
Перемішуємо складові запіканки столовою ложкою до однорідності.
Крок 4: формуємо і запікаємо запіканку з брокколі
Беремо невелику скляну, термостійку форму для запікання з діаметром 22 на 33 сантиметри і перекладаємо в неї суміш з броколі та заправки.
Посипаємо суміш залишилися сиром і на його поверхні розподіляємо рівним шаром, що залишився подрібнене печиво.
Відправляємо форму з поки ще сирий запіканкою в розігріту до потрібної температури духовку, встановлюючи ємність на середній стелаж, і запікаємо її протягом 20 хвилин. За цей час яєчна суміш дійде до повної готовності, а запіканка покриється рум’яною скоринкою. Видаляємо форму з готовим блюдом з духовки, притримуючи її кухонним рушником і ставимо на кухонний стіл. Кухонної лопаткою набираємо порцію запіканки, кладемо її на тарілку і вперед дегустувати!
Крок 5: подаємо запіканку з брокколі
Запіканка з брокколі подається в гарячому вигляді. Після приготування її ділять на порції, розкладають по тарілках і за бажанням доповнюють сметаною, домашніми вершками, нашаткованої свіжою зеленню кропу, петрушки або зеленого лука.
Частіше це страва подають на обід у вигляді другого гарячого страви на вечерю або у вигляді основного блюда. Запіканку з брокколі можна використовувати як гарнір до будь-якої страви з м’яса, наприклад до відвареної курки, тушкованій яловичині, запеченої баранині. Готуйте із задоволенням і насолоджуйтеся!
Поради:
– Спеції, зазначені в цьому рецепті можна доповнити будь-якими іншими спеціями і травами які підходять для приготування страв з овочів та яєць.
– Запіканку можна доповнити деякими відвареними до напівготовності овочами, наприклад картоплею, морквою, солодким салатним перцем, грибами.
– В заправку для більшого аромату можна додати подрібнений часник і ріпчасту цибулю, їх варто класти за 1 – 2 хвилини до того, як сковорода буде знята з плити. У духовці ці овочі дійдуть до повної готовності.
– Кількість яєць в цьому рецепті не принципово, для вищевказаної маси інгредієнтів можна використовувати від 2 до 7 курячих яєць.
Запіканка з броколі та цвітної капусти
Я точно знаю, що дехто з вас не любить броколі та цвітну капусту. Це все тому, що ви ще пробувати приготувати з них запіканку. Ніжність сиру і вершків у поєднанні зі свіжомеленим чорним перцем розкриють смак цих продуктів з нового боку. І я практично впевнений, з цього дня ви будете готувати запіканку з броколі та цвітної капусти дуже часто.
Як приготувати запіканку з броколі
Інгредієнти
Запіканка з броколі та цвітної капусти: Покроковий рецепт
По 300 г броколі і цвітної капусти розберіть на суцвіття. Тверді нижні частини обріжте. Бланшуйте капусту в киплячій воді 1-1,5 хвилини, але не більше.
Відкиньте на сито і промийте крижаною водою, щоб зупинити процес нагрівання.
Твердий сир Тенеро (180-200 г) натріть на крупній тертці та половиною посипте суцвіття. У мисці з’єднайте 300 мл вершків з 3 яйцями, додайте трохи солі та меленого перцю. Все акуратно перемішайте вінчиком.
Форму для запікання змастіть 20 г вершкового масла і рівномірно розподіліть нею суцвіття броколі та цвітної капусти, посипте свіжомеленим чорним перцем. Залийте суцвіття отриманою сумішшю і зверху засипте тертим сиром. Додайте до запіканки 100 г арахісу і запікайте в духовці з температурою 180 градусів протягом 20-25 хвилин.
Готувати – це просто!
Залишити відгук Скасувати відповідь
Читайте також
Запечені яблука з сиром, згущеним молоком і горіхами
Соус ткемалі
Кашик – овочевий салат
Із кислинкою Готуємо борщ із квашеними томатами
Страва тайської кухні. Філе курки в кисло-солодкому соусі
Салат з топінамбура з петрушкою та соусом вінегрет
Більше, ніж салат. Закуска з перцю і бринзи
Соковита курка та салат ромен – ідеальне поєднання
Крем-суп з печериць з ароматом коріандру. За рецептом
Бісквіт в мультиварці
Ягідні ласощі на зиму: рецепт джему з ожини
Маленькі й смачненькі. Помідори у власному соку на
Баклажани як гриби на зиму. Простий рецепт закуски
Пене араб’ята
Оладки на молоці з гарбузом: простий рецепт чудового
Страва вихідного дня: рецепт шашлику із картоплі в
Рокот крумплі по-закарпатськи: запіканка з картоплі у сметанковому
Витончене поєднання: вишневе варення з корицею
Шоколадна паска з цукатами: незвичайний варіант святкової випічки
Лимонад з кокосом і лаймом
Запіканка з броколі та цвітної капусти
Інгредієнти
Follow The Directions
По 300 г броколі і цвітної капусти розберіть на суцвіття. Тверді нижні частини обріжте. Бланшуйте капусту в киплячій воді 1-1,5 хвилини, але не більше.
Відкиньте на сито і промийте крижаною водою, щоб зупинити процес нагрівання.
Твердий сир Тенеро (180-200 г) натріть на крупній тертці та половиною посипте суцвіття. У мисці з’єднайте 300 мл вершків з 3 яйцями, додайте трохи солі та меленого перцю. Все акуратно перемішайте вінчиком.
Форму для запікання змастіть 20 г вершкового масла і рівномірно розподіліть нею суцвіття броколі та цвітної капусти, посипте свіжомеленим чорним перцем. Залийте суцвіття отриманою сумішшю і зверху засипте тертим сиром. Додайте до запіканки 100 г арахісу і запікайте в духовці з температурою 180 градусів протягом 20-25 хвилин.
h2:eq(0)’ data-code=’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’ data-block=’1’>
Товари від Шефа
Поради Клопотенка
Поради експертів
Новини
@Klopotenko
Підписатися на нас
Всі права на матеріали, розміщені на сайті klopotenko.com охороняються відповідно до законодавства України. Повне або часткове використання матеріалів сайту klopotenko.com без письмового дозволу Адміністрації сайту забороняється. © Євген Клопотенко 2024
h2:eq(1)’ data-code=’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’ data-block=’2’>
h2:eq(2)’ data-code=’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’ data-block=’3’>
h2:eq(3)’ data-code=’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’ data-block=’4’>
h2:eq(4)’ data-code=’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’ data-block=’5’>
h2:eq(0), .posts-e .post-border:eq(2)’ data-code=’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’ data-block=’19’>
h2:eq(1), .posts-e .post-border:eq(4)’ data-code=’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’ data-block=’20’>
h2:eq(2), .posts-e .post-border:eq(6)’ data-code=’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’ data-block=’21’>
h2:eq(3), .posts-e .post-border:eq(8)’ data-code=’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’ data-block=’22’>
h2:eq(4), .posts-e .post-border:eq(10)’ data-code=’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’ data-block=’23’>
h2:eq(5)’ data-code=’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’ data-block=’24’>
h2:eq(0), .direction-wrap-layout1′ data-code=’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’ data-block=’25’>
Про автора