Жульєн з куркою і грибами на сковороді

Авторadmin

Жульєн з куркою і грибами на сковороді

Зміст:

Жульєн з грибами і куркою: ситні рецепти апетитної страви

Жульєн з грибами і куркою – це смачна і ситна святкова закуска.

Всупереч міфам жульєн – це не французьке блюдо, а придумана в Росії закуска з запеченого м’яса з грибами під рум’яною скоринкою. У Франції жульєном називають спосіб нарізки овочів тонкою соломкою. Однак яким би не було походження страви, воно залишається улюбленим осіннім смаколиком з грибів.

Для жульєну можна використовувати лисички, печериці, білі та інші гриби і куряче філе. Жульєн запікають в сметані або вершках, а зверху покривають сиром. Для запікання використовують жароміцну миску або тарталетки.

Жульєн з грибами і куркою зі сметаною

  • Куряче філе – 250 г.
  • Печериці або інші гриби – 250 г.
  • Сметана 25% жирності – 150 г.
  • М’який сир – 100 г.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Кріп – за смаком.
  • Мускатний горіх.
  • Сіль, перець.

Куряче філе нарізати кубиками і обсмажити на сковороді 5-7 хвилин. Гриби і цибулю промити, нарізати, додати на сковорідку до м’яса і обсмажувати до випаровування рідини.

Читайте також Апетитні млинці з грибами: як приготувати смачну страву Додати в сковорідку сметану і перемішати. Сир натерти на тертці, зелень дрібно нарізати. Частину сиру покласти в сковорідку, додати кріп, перець, мускатний горіх, сіль, перемішати і вимкнути вогонь.

Гарячий жульєн швидко розкласти по формах або у велику форму. Зверху присипати сиром, що залишився. Випікати в розігрітій духовці при 180 градусах приблизно 10 хвилин до рум’яності сиру. Подавати жульєн гарячим.

Жульєн з куркою, грибами і вершками на сковороді

  • Куряче філе – 300 г.
  • Печериці – 250 г.
  • Вершки 20% – 200 мл.
  • Твердий сир – 120 г.
  • Вершкове масло – 2 ст. л.
  • Рослинна олія – 2 ст. л.
  • Перець чорний мелений, сіль.

Гриби вимити, нарізати пластинками, куряче філе середньо нарізати, сир натерти на крупній тертці. У сковороді нагріти половину вершкового масла і рослинної олії. Обсмажити на сковороді курку до випаровування води і викласти на тарілку.

Читайте також Рум’яні зрази з грибами: як приготувати смачну страву На сковороді розігріти решту масла та олії і викласти гриби. Обсмажити до золотистого кольору і повернути м’ясо. Смажити разом 10 хвилин, посолити і поперчити. Влити вершки, перемішати, смажити ще 2 хвилини. Посипати жульєн тертим сиром.

Накрити сковороду кришкою і томити приблизно 2 хвилини на маленькому вогні. Розкласти жульєн по тарілках для подачі, прикрасити зеленню.

Курячий жульєн з грибами в тарталетках

  • Тарталетки пісочні – 5-8 шт.
  • Куряче філе – 180 г.
  • Гриби – 120 г.
  • Сир твердий – 70 г.
  • Сметана жирністю 20% – 150 г.
  • Молоко – 150 мл.
  • Масло вершкове – 40 г.
  • Борошно – 0,5 ст. ложки.
  • Олія рослинна – 1 ст. ложка.
  • Коріандр (насіння) – 1 ч. ложка.
  • Лавровий лист – 1-2 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Куряче філе варити 25 хвилин, в бульйон додати лавровий лист. Готове філе остудити, нарізати невеликими шматочками. Гриби дрібно нарізати, викласти на сковороду і обсмажувати 3 хвилини, додати курку і смажити ще 3 хвилини.

У сотейнику розтопити вершкове масло, всипати порціями борошно і ретельно перемішати віночком, щоб не було грудочок. Влити тонким струменем молоко, активно помішувати 2-3 хвилини до загустіння. Додати сметану, протушкувати хвилину, посолити і поперчити. Відставити соус в сторону.

Сир натерти на тертці. Духовку нагріти до 180 градусів. Тарталетки наповнити куркою і грибами, залити соусом і посипати сиром. Викласти тарталетки в форму і запікати при температурі 180 градусів 15 хвилин.

Читайте інші рецепти:

Жульєн з куркою на сковороді класичний з грибами та вершками.

Смачна страва з печерицями у вершковому соусі. Простий рецепт з курячого стегна, під сирною апетитною скоринкою. У страву також присутня обсмажена цибулька, і часник для аромату. Наявність у ньому плавленого сиру, нагадує французькі ласощі, є самостійною трапезою, яка потребує додаткового гарніру. Але за бажання, можна додати відварений рис, або товчену картопля, і полити густою грибною підливою

інгредієнти

  • Філе стегна – 2-3 шт.
  • Гриби – 600 грн.
  • Сир твердий – 150-200 гр.
  • Вершки – 350 мл
  • Цибуля – 1 шт.
  • Часник – 1 зуб.
  • Борошно – 1 ст. л.
  • Олія – 3 ст. л.
  • Сіль, чорний перець – до смаку
  1. Приготування курячого жульєна з грибами
  2. Рецепт жульєна з куркою на сковороді
  3. Приготування жульєна по кроках з фото
  4. Кожна господиня використовує невеликі хитрощі
  5. Гарячий перекус із куркою у класичному варіанті
  6. Жульєн на сковороді з вершками
  7. Рецепт покрокового приготування жульєна
  8. Інші способи приготування
  9. Жульєн з печерицями та куркою на сковороді
  10. Рецепт приготування з грибами
  11. Додаткові відомості:
  12. Відео рецепт
  13. Відео рецепт

Приготування курячого жульєна з грибами

Поріжте м’ясо на потрібні вам шматочки

Дрібно поріжте цибулю з часником

Розігріваємо сковороду з олією, обсмажуємо курку 5 хв. на середньому вогні

У цій же сковорідці, запікатимемо жульєн, тому ручка повинна бути знімною, або жаростійкою

Перерізаємо гриби навпіл, потім на тонкі платівки.

Філе підрум’янилося, посоліть, і поперчіть його до смаку, тушкуйте до готовності, ще 2-3 хв.

Готове м’ясо, відкладіть на тарілку

У тугішу сковороду, кладемо цибулю з часником, пасеруємо 1-2 хв. олію не додаємо

Додаємо гриби, обсмажуємо доти, доки не випарується вся волога, і вони зменшуватимуться в обсязі

Розмішуємо вершки з борошном, до розчинення грудочок

Додаємо на сковороду курку, перемішуємо з грибами

Додаємо вершкову суміш, тушкуємо 5 хвилин із помішуванням

У процесі кипіння, вершки повинні загуснути

Коли жульєн з куркою загусне, спробуйте його на сіль і перець, додайте при необхідності

На закінчення посипаємо тертим сиром, я додаю його досить багато, і використовую різні сорти

Так само можна приготувати у формі для запікання, кокотницях, або горщиках

Розігріваємо духовку до 200 градусів, запікаємо жульєн з грибами – 10-15 хв.

Слідкуйте за сирною скоринкою, доводьте її до потрібного кольору

Страва готова, запікалося воно у мене – 12 хв.

Подаю я його як окреме частування, з салатом з овочів, а іноді з рисовим гарніром чи картоплею

Рецепт жульєна з куркою на сковороді

Для приготування жульєна не потрібно жодних екзотичних інгредієнтів, їх можна придбати у будь-якому магазині. Ця страва подобається і дорослим, і дітям. Хоч він і дуже поживний, але залишається дієтичним гарячим, смачним та легким частуванням.

Приготувати жульєн можна різними способами. А невеликі нюанси, надають страві особливої тонкості, неповторності та аромату.

Склад інгредієнтів:

  • Філе – 1 шт.
  • 200 гр. грибів
  • Сметана – 50 грн.
  • Молоко – 100 мл
  • Перець чорний – 1 год.
  • Сіль за смаком

Читайте також: Печеня з м’ясом – 7 смачних рецептів приготування

Приготування жульєна по кроках з фото

М’ясо нарізати невеликими шматочками. Свіжі або заморожені гриби, дрібно порізати з|із| цибулею і обсмажити на сковороді з|із| рослинною олією.

Приготуйте вершковий соус із обсмаженого борошна на олії, сметані та солі. Додати всі інгредієнти в соус і варити 5 хвилин|мінути|, постійно помішуючи.

Перекладіть в ємність для варіння, посипте тертим сиром і запікайте в духовці 20 хвилин|мінути| до появи рум’яної скоринки.

Кожна господиня використовує невеликі хитрощі

Можна взяти соковите та м’яке куряче м’ясо. Додайте за смаком шинку та ковбасу. Але головне, що будь-який жульєн, не обходиться без грибів.

Це можуть бути білі, печериці, або лисички. Курку, ковбасу, шинку і овочі дрібно нарізаємо соломкою. З овочів цибуля, цвітна капуста, шпинат, броколі.

Крім м’яса, їх іноді використовують у приготуванні нежирної риби та морепродуктів. Їх бланшують у киплячій воді протягом 5 хвилин, після чого сир обвалюють у панірувальних сухарях, до отримання гладкої червоної поверхні.

Святковий жульєн із куркою прикрасить будь-який стіл. А його ідеальне поєднання з червоним вином, зігріє вас у морозні та дощові холодні дні, підніме настрій та додасть сили. Головне правило приготування – не давати страві висохнути, тому до соусу додавайте вершки, або молоко в достатній кількості.

Гарячий перекус із куркою у класичному варіанті

У цьому випадку філе потрібно півгодини відварити в киплячій воді, дати охолонути і дуже дрібно нарізати невеликими шматочками.

  1. Окремо обсмажити на олії цибулю до прозорості. Додайте|добавляйте| дрібно нарізані гриби і тушкуйте до повної готовності. Потім розкладіть курячі шматочки, посоліть, поперчіть і добре перемішайте.
  2. На сухій сковороді обсмажити борошно до кремового кольору, додати вершкове масло|мастило|, влити вершки, всі інгредієнти жульєна і добре перемішати, потім зняти з плити.
  3. Викласти страву в підготовлені форми та поставити в духовку при 180 градусах на 30 хвилин. За 10 хвилин до приготування посипати сумішшю сиру та печива. Залишити в духовці до повної готовності та утворення золотистого відтінку.
  4. Можна приготувати жульєн, що охолоджує, без м’яса і риби. Для початку потрібно приготувати, вимити та почистити всі необхідні овочі: моркву, броколі, помідори, цибулю та багато зелені.

Моркву та броколі відварити і нарізати кружальцями, помідори та цибулю – півкільцями, печериці соломкою. Гасимо на сковороді з олією з додаванням води.

Читайте також: Лимонний пиріг — принципи приготування та поради для початківців

У підготовлену форму, змащену олією, кладемо всі змішані інгредієнти. Зверху полийте вершками та яйцями і поставте в духовку на півгодини. Готовий жульєн з куркою вийняти з духовки, прикрасити тертим сиром, зеленню і знову поставити 10 хв. для підрум’янювання.

Вийде смачна та ніжна страва, досить легка та дієтична, яку можна приготувати на будь-який смак. Ситніше з шинкою та м’ясом – для чоловіків, легші, ніжні з сиром та боровиками – для жінок, з грибами, рисом чи овочами – для дітей.

Жульєн на сковороді з вершками

Швидше за все, багато хто замовляв із кафе чи намагався приготувати будинки, смачний та цікавий частування, під назвою «Жюльєн». Однак мало хто знає, що французи називають його зовсім інакше. І це навіть не страва, а спосіб нарізання їжі: тонка довга соломка, як спагетті.

Люблю цей спосіб, при нарізанні французьких капкейків ще й тим, що продукти, нарізані у такий спосіб, при термічній обробці готуються одразу.

Таким чином, можна зберегти практично всі корисні речовини, зберігши при цьому початкові фізичні властивості продукту.

Жульєн з куркою буває в кількох варіантах. За однією з версій, це ім’я кухаря, який вигадав такий спосіб нарізки продуктів. З іншого боку, назва цього методу відсилає до липня місяця, оскільки саме в цей літній час спочатку нарізали молоді овочі. Лише пізніше кухарі почали експериментувати з рештою продуктів, особливо з грибами.

Порізані грибочки у вершковому соусі, були винятково смачними та ніжними у жульєні. Соус оточує невеликі шматочки грибів, і результат перевершує всі очікування.

І зараз великою популярністю користуються приготовані в такий спосіб гриби. Їх подавали в кафе, і називалися вони кокот – за назвою посуду, в якому їх готують.

Набір продуктів:

  • Куряче філе – 2 шт.
  • Печериці – 10 шт.
  • Вершки 10% – 20 мл
  • Сіль, перець, зелень – до смаку

Рецепт покрокового приготування жульєна

Для початку потрібно нарізати гриби соломкою та 2 цибулини – півкільцями.

На розтопленому заздалегідь олії обсмажити з цибулею 5 хвилин. Приблизно за півхвилини до закінчення всипати в сковороду чайну ложку борошна.

Викладаємо жульєн у горщики або в другий посуд сервіровки, заливаємо 20% вершками. Наперед усе це присипається тертим сиром.

Відправляємо блюдо в розігріту до 150 градусів духовку. Випікаємо поки сирна скоринка не стане золотистою. Страва подається у гарячому вигляді.

Інші способи приготування

Грибочки чудово поєднуються з м’ясом, у тому числі з м’ясом птиці. Так можна приготувати жульєн із грибів із куркою. Для цього потрібно заздалегідь відварити 500 г курячого філе у підсоленій воді.

Читайте також: Піца з батона – 5 рецептів, як приготувати ліниву піцу в духовці на сковороді і в мікрохвильовці

Далі необхідно подрібнити дві великі цибулини та нарізати соломкою 300 г свіжих грибів. Коли м’ясо готове та охолоне, його теж перемелюють.

Викладіть на сковороду цибулю та обсмажте. За деякий час до нього додаються гриби. Довести до кипіння, гасити 15 хвилин. Потім додати курку, перемішати, посолити і сковороду з вогню.

Для жульєна з куркою необхідно приготувати вершковий соус. У суху сковороду насипте 2 ложки борошна, обсмажте до золотистої скоринки. У ту ж сковороду влийте 300 г жирних вершків або сметани. Змішайте з|із| мукою|борошном| і доведіть до кипіння. Коли соус закипить, додайте|добавляйте| грибну суміш. Перемішайте всі інгредієнти та зніміть з вогню.

Отриману суміш розкласти по горщиках, посипати тертим сиром і запекти в духовці.

Додатковим інгредієнтом у такій страві, можливо, що завгодно. Головне враховувати сумісність продуктів та переваги ваших близьких.

Завдяки приємному смаку та дивовижній ніжності, частування з грибів давно підкорило російських господарок і стало постійним гостем на святковому столі.

Жульєн з печерицями та куркою на сковороді

Список інгредієнтів:

  • 450 г курячої грудки
  • 200 грам грибів
  • 100 г плавленого вершкового сиру
  • 3 невеликі огірки з оцтом
  • 50 г вершкового масла
  • 200 грам сметани
  • 1 червоний перець
  • 1 чайна ложка чорного перцю
  • 1 чайна ложка каррі-порошку
  • 1 чайна ложка солі
  • 3 столові ложки олії
  • петрушка для прикраси

Рецепт приготування з грибами

Усі інгредієнти, окрім грибів, нарізати тонкими скибочками. На глибокій сковороді розігрійте олію та обсмажте курку із сіллю та каррі.

Гриби нарізати кружальцями, додати до курки з паприкою, обсмажити 4 хвилини, всипати огірки та перемішати. Можна накрити кришкою, варити 3 хвилини, відставити.

У другій сковороді розігрійте масло|мастило|, покладете вершковий сир, вершки і, весь час помішуючи, дочекайтеся, поки соус стане однорідним – рясно приправте жульєн перцем.

Вилийте соус на сковороду з куркою, ретельно перемішайте усі інгредієнти.

Викласти все у форму для запікання, накрити кришкою чи алюмінієвою фольгою. Поставити в розігріту до 160 градусів духовку, випікати 15 хвилин|мінути| до золотистої скоринки.

Додаткові відомості:

У російській кухні, ми використовуємо овочі жульєн в основному для салатів. Не менш популярно смажити маточки і додавати їх у м’ясо, рибу чи суп.

У Франції ж ми знаходимо традиційну страву, до якої входять м’ясо з грибами. Їх запікають у формах із кришками. Це частування неможливо, без запеченого напіврідкого соусу бешамель.

Не менш смачною стравою є жульєн з куркою, з додаванням кабачків з соусом з вершків. Для цього страви овочі краще різати довшими брусками.

Завдання полегшить спеціальна овочечистка, завдяки якій ми значно скоротимо час приготування.

Жульєн з куркою і грибами на сковороді від Євгена Клопотенка

Смачні страви – це добре, а кулінарна освіта – ще краще. Це я хочу розповісти вам про жульєн. Уявіть собі ситуацію: сидить українець у Парижі, замовляє страву й очікує поїсти жульєн з куркою і грибами. А приносять йому якісь овочі нарізані соломкою, бо жульєн – це такий спосіб нарізки. Усі сконфужені, бо в нас якось давно сталася підміна гастрономічних понять. Але якщо ми гуглимо жульєн, радше хочемо побачити саме запечені гриби з якимось м’ясом у вершковому соусі. Ви можете приготувати жульєн з куркою та грибами в духовці або ж спробувати цей мій рецепт у сковороді – так трішки швидше.

Поради з приготування жульєна

Для приготування страви обирайте найкращі та найсвіжіші продукти. Коли йдеться про курку, для мене – це продукція ТМ «Наша Ряба». Для жульєну я обрав стріпси з курячого філе, їх не потрібно ніяк додатково обробляти, тому з ними приготування ще швидше.

Обсмажувати гриби та курку раджу на суміші олії та вершкового масла. Саме масло швидко згорає на сковорідці, але олія підвищує цей градус димлення, роблячи смаження зручнішим. При цьому вершковий смак зберігається та передається страві.

Готувати жульєн найзручніше в антипригарній сковорідці, адже ми будемо використовувати рідкий соус, котрий може пригоріти до інших покриттів.

Соковитий та м’який. Курячий шашлик від Євгена Клопотенка

Жульєн із куркою і грибами

Як приготувати жульєн з куркою

Інгредієнти

Жульєн з куркою і грибами на сковороді: покроковий рецепт

Вимийте 500 г печериць, наріжте на 4 частинки. Викладіть на пательню 20 г вершкового масла та налийте 1 ст.л. олії, обсмажте на цій суміші гриби.

Стріпси з курячого філе ТМ «Наша Ряба» розріжте навпіл, щоб вони приготувалися швидше.

Одну цибулину наріжте кубиком. На пательні розігрійте 20 г вершкового масла та 1 ст.л. олії, та обсмажте курку та цибулю впродовж 4-5 хвилин.

Додайте на пательню з куркою 1 ст.л. борошна та обсмажені печериці. Викладіть 200 г сметани та 100 г вершків 20% і ретельно перемішайте.

Подрібніть 5 гілочок петрушки та натріть на тертку 150 г твердого сиру. Притрусіть страву петрушкою та сиром, накрийте кришкою та тушкуйте ще 10 хвилин.

Подавайте жульєн гарячим прямо на пательні чи розклавши по тарілках.

Секрети приготування жульєну на пательні дивіться у відео

Готувати – це просто!

Відгуки

Іринка

Ievgen Klopotenko

Альона

25.10.2023 @ 18:31 Занадто смачно порівняно з кількістю затрачених зусиль)

Ievgen Klopotenko

Блія

23.10.2023 @ 12:54 Дякую, Євгене, за надихання готувати смачну їжу. ❤️

Ievgen Klopotenko

Ольга

Ievgen Klopotenko

Ксенія

Ievgen Klopotenko

Оля

19.07.2023 @ 21:58 Супер. Вийшло дуже смачно, як завжди. Дякую Євгене.

Ievgen Klopotenko

Залишити відгук Скасувати відповідь

Читайте також

Італія вдома. Найпростіший рецепт в’ялених томатів

Овочеві роли з соусом

Кокосове печиво: простий рецепт на кожен день

Пікантні і яскраві баклажани в аджиці за рецептом

Мінімум інгредієнтів – максимум смаку: як смачно запекти

Коктейль з червоного вина з ягодами

Аджика з кетчупом чилі за рецептом Євгена Клопотенка

Грінки з часником за рецептом Євгена Клопотенка

Курячі нагетси з соусом із журавлини

Свіжий шпинат та вершковий соус: ніжне поєднання смаків

Рогалики по-закарпатськи. Рецепт кіфликів від Євгена Клопотенка

Фарширований перець із сухарями та оливками

Гарбузове лате Старбакс своїми руками. Простий рецепт легендарного

Салат із гарбуза з яблуком

Простий у приготуванні та надзвичайно смачний. Сливовий пиріг

Туртьєр: соковитий пиріг з фаршем від Євгена Клопотенка

Салат з огірками і пастою чилі

Сніданок за 5 хвилин. Рецепт скрамбла зі шпинатом

Баланс смаку та користі. Салат з руколи та

Дріжджове тісто

Жульєн з куркою і грибами на сковороді від Євгена Клопотенка

Інгредієнти

Follow The Directions

Жульєн з куркою і грибами на сковороді: покроковий рецепт

Вимийте 500 г печериць, наріжте на 4 частинки. Викладіть на пательню 20 г вершкового масла та налийте 1 ст.л. олії, обсмажте на цій суміші гриби.

Стріпси з курячого філе ТМ «Наша Ряба» розріжте навпіл, щоб вони приготувалися швидше.

Одну цибулину наріжте кубиком. На пательні розігрійте 20 г вершкового масла та 1 ст.л. олії, та обсмажте курку та цибулю впродовж 4-5 хвилин.

Додайте на пательню з куркою 1 ст.л. борошна та обсмажені печериці. Викладіть 200 г сметани та 100 г вершків 20% і ретельно перемішайте.

Подрібніть 5 гілочок петрушки та натріть на тертку 150 г твердого сиру. Притрусіть страву петрушкою та сиром, накрийте кришкою та тушкуйте ще 10 хвилин.

Подавайте жульєн гарячим прямо на пательні чи розклавши по тарілках.

h2:eq(0)’ data-code=’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’ data-block=’1’>

Товари від Шефа

Поради Клопотенка

Поради експертів

Новини

@Klopotenko

Підписатися на нас

Всі права на матеріали, розміщені на сайті klopotenko.com охороняються відповідно до законодавства України. Повне або часткове використання матеріалів сайту klopotenko.com без письмового дозволу Адміністрації сайту забороняється. © Євген Клопотенко 2024

h2:eq(1)’ data-code=’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’ data-block=’2’>

h2:eq(2)’ data-code=’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’ data-block=’3’>

h2:eq(3)’ data-code=’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’ data-block=’4’>

h2:eq(4)’ data-code=’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’ data-block=’5’>

h2:eq(0), .posts-e .post-border:eq(2)’ data-code=’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’ data-block=’19’>

h2:eq(1), .posts-e .post-border:eq(4)’ data-code=’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’ data-block=’20’>

h2:eq(2), .posts-e .post-border:eq(6)’ data-code=’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’ data-block=’21’>

h2:eq(3), .posts-e .post-border:eq(8)’ data-code=’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’ data-block=’22’>

h2:eq(4), .posts-e .post-border:eq(10)’ data-code=’PGRpdiBjbGFzcz0nY29kZS1ibG9jayBjb2RlLWJsb2NrLTIzIGNvZGUtYmxvY2stbW9iaWxlLXBvc3RzLTUnIHN0eWxlPSdtYXJnaW46IDhweCBhdXRvOyB0ZXh0LWFsaWduOiBjZW50ZXI7IGRpc3BsYXk6IGJsb2NrOyBjbGVhcjogYm90aDsnPgo8IS0tIC81ODMwMjg0NC9TTERTX0tsb3BvdGVua29fUHJlbWl1bTVfTSAtLT4KPGRpdiBpZD0nZGl2LWdwdC1hZC0xNzAxOTQ3Nzc4MTM3LTAnIHN0eWxlPSdtaW4td2lkdGg6IDMwMHB4OyBtaW4taGVpZ2h0OiAyNTBweDsnPgogIDxzY3JpcHQ+CiAgICBnb29nbGV0YWcuY21kLnB1c2goZnVuY3Rpb24oKSB7IGdvb2dsZXRhZy5kaXNwbGF5KCdkaXYtZ3B0LWFkLTE3MDE5NDc3NzgxMzctMCcpOyB9KTsKICA8L3NjcmlwdD4KPC9kaXY+PC9kaXY+Cg==’ data-block=’23’>

h2:eq(5)’ data-code=’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’ data-block=’24’>

h2:eq(0), .direction-wrap-layout1′ data-code=’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’ data-block=’25’>

Про автора

admin administrator