Як позбутися розтяжок у домашніх умовах

Авторadmin

Як позбутися розтяжок у домашніх умовах

При розтяжках на тілі можна використовувати креми, гелі та бальзами , які містять вітамін Е, колаген, еластин, арганова олія, олія ши та інші поживні інгредієнти. Також можна використовувати спеціальні сироватки та лосьйони для покращення еластичності шкіри та зменшення видимості розтяжок .

Повністю позбутися розтяжок може бути складно через структурні зміни шкіри. Прибрати неглибокі вузькі розтяжки зазвичай допомагають процедури ремоделювання (наприклад, лазерне шліфування). Інші процедури для структурної зміни шкіри: радіочастотні процедури.

Поява розтяжок менш імовірна, якщо вживати їжу, багату мінеральними речовинами і вітамінами, молочні продукти, рибу, м`ясо, бобові, томати, банани, оливкову олію.

Видалення розтяжок за допомогою лазера — єдина ефективна процедура, результат якої помітний після першого сеансу.

Розтяжки, також відомі як стрії — це звивисті смуги на тілі, які з'являються у результаті: мікророзривів дерми через різку зміну ваги, травм через нестачу в організмі колагену та еластину, які відповідають за здатність шкіри до розтягнення.





Стрії – це не що інше, як зовнішні зміни шкіри, що сталися внаслідок мікротравми шкірних еластинових і колагенових волокон через посилену …

Про автора

admin administrator