Які бувають садові хризантеми

Авторadmin

Які бувають садові хризантеми

Хризантеми можна розділити на два види: шовковицелисті та китайські. Кожен господар чи господиня самостійно повинні вибрати сорт, адже кожен із них відрізняється розмірами квітів, кущів, забарвленням та формою.

Стабільну версію було перевірено 16 жовтня 2022. Хризантема (Chrysanthemum) — рід квіткових рослин з родини айстрових. Складається з майже 40 видів, що зростають у Євразії й на півночі Північної Америки.

Оптимальний час для розміщення рослини в саду – середина травня. Висаджуючи розсаду, важливо залишати між нею дистанцію не менше 40 – 50 см. Цього інтервалу потрібно дотримуватися навіть тоді, коли рослини мають невеликі розміри. Можна висаджувати розсаду від 1 місяця укорінення (від 5 см висотою).

Мультифлора хризантема — це один з видів хризантем, який відрізняється багатством квіткових пелюсток на кожній гілці. Ця рослина формує багато маленьких квіток на одній гілці, створюючи враження букету на кущі. Формує кілька (іноді дуже багато) малих квіток на одній гілці.

Хризантеми любить дренаж, тому можете на дно лунок покласти трохи піску або листя з лісу. Хвойні підстилки не використовуйте, бо хризантема не любить закислення ґрунту. 3. Поставте кущ в лунку і акуратно вирівняйте всі його корінці, засипте землею і трохи утрамбуйте руками.

Білі хризантеми підносять як подарунок, щоб зблизитися з рідним і продемонструвати правдивість почуттів. Як правило, їх дарують людині, якій бажають показати теплі наміри.





Серед хризантем є багаторічні рослини, а є хризантеми однорічні, є види трав’янисті, а є напівчагарники. Кореневище у хризантем розгалужене, розвивається паралельно до поверхні. Пагони можуть бути голі, а можуть бути опушені. Листя …

Про автора

admin administrator