Як вибрати гірлянду

Авторadmin

Як вибрати гірлянду

Існує легка формула, яка допоможе підібрати прикрасу потрібного розміру: довжину ялинки множимо на число Пі (3,14). Тобто, якщо дерево висотою 1,5 метра, то знадобиться гірлянда довжиною близько 5 метрів.

Для прикрашання дерев краще використовувати вуличні гірлянди-сітки, якими легко огорнути крону за кілька хвилин, або лінійні гірлянди, які можна розташувати як горизонтально, так і вертикально. У будинку, щоб прикрасити вікно, декоратори найчастіше вибирають сяючі завіси або бахрому з фігурками, що світяться.

Який колір гірлянди вибрати?

  1. Теплий білий, як у Twinkly Strings (TWS250GOP-BEU) привнесе затишок у домашню атмосферу.
  2. Холодний білий додає приміщенню свіжості.
  3. Пастельні відтінки (рожевий, фіолетовий, салатовий) — для романтичного настрою.
  4. Кольорові пари — гарне рішення, що надає грайливості святковій атмосфері.

При виборі новорічної гірлянди врахуйте розміри (пишність і висоту) вашої новорічної ялинки. Для зручності підключення до мережі потрібно щоб відстань від останньої лампочки до вилки становило не менше півтора метрів для домашнього використання, і мінімум 10 м – для вуличних.

Питання 3:🎄 Скільки метрів гірлянди потрібно на ялинку 180 см? Відповідь: Для ялинки висотою 180 см рекомендується використовувати гірлянду довжиною від 9 до 12 метрів. Це дасть змогу рівномірно прикрасити вашу ялинку і створити святкову атмосферу.

Гірлянда дає більше світла, ніж свічка, а батарейок вистачає на довго. Звичайна свічка коштує 15–20 гривень, а вистачає її на 6–8 годин. Різні прикраси та декор на батарейках, як ніколи стали популярними.





Колір дроту має бути непомітним. Універсальний варіант — прозоре обплетення, через яке видніються дроти. Вона не спотворює та навіть посилює світіння. Інші кольори частково, проте поглинають світло. А прозорий шнур допомагає розсіювати його, візуально пом’якшуючи свічення …

Про автора

admin administrator