Коли вийде 3 сезон Легенда про Іскателя

Авторadmin

Коли вийде 3 сезон Легенда про Іскателя

“Бріджертони” 3 сезон: все, що треба знати про нову історію

Серіал “Бріджертони” продовжує інтригувати глядачів своїми заплутаними історіями кохання, жагою до пригод та розкішними костюмами. Романтичне шоу, що ґрунтується на романах Джулії Квінн, матиме 3 сезон.

Виробництво третього сезону “Бріджертонів” вже розпочалося, і фанати сподіваються, що нові епізоди будуть доступні ще у 2023 році. Продовження розкаже історію кохання Пенелопи Фезерінгтон (леді Вістлдаун) та Коліна Бріджертона.

“Бріджертони” 3 сезон: все, що відомо на цей момент

Сюжет

Netflix повідомив, що у новому сезоні Пенелопа (Нікола Кофлан) відмовилася від своєї любові Коліна Бріджертона (Люк Ньютон), коли почула його зневажливі слова про неї. Вона вирішила, що настав час знайти чоловіка, який достатньо її забезпечить, а вона продовжуватиме подвійне життя леді Вістлдаун, далеко від матері та сестер. Але задум Пенелопи провалюється.

Колін намагається повернути довіру Пенелопи та пропонує стати наставником, щоб допомогти їй знайти чоловіка цього сезону. Водночас він розуміє, що його почуття до Пенелопи не тільки дружні. Ситуацію для Пенелопи ускладнює її розрив з Елоїзою (Клаудія Джессі).

Джесс Браунелл, шоуранерка проєкту, пояснила, що “настав час для Коліна та Пенелопи”. “Ми спостерігаємо за цими акторами з першого сезону, ми вклали в них гроші. Ми знаємо, якими вони можуть бути”.

Колін і Пенелопа / Netflix

До того ж вона повідомила, що 3 сезон “Бріджертонів” буде дуже пристрасним. Актриса Нікола Кофлан пожартувала про те, чи готова вона знімати сцени сексу: “Треба буде!”.

Окрім романтики, на нас чекає чимало інтриг в сюжеті. Наприкінці 2 сезону Елоїза нарешті дізналася, що її найкраща подруга — леді Вістлдаун, тож далі ми дізнаємося, чи розкаже вона цю таємницю іншим. “Я думаю, що Елоїза й надалі залишатиметься хорошою подругою і нікому не скаже, бо що насправді від цього отримує Елоїза? Думаю, вони помиряться, але не думаю, що це станеться швидко”, – сказала шоуранерка.

Акторський склад

Окрім Ніколи Кофлан та Люка Ньютона, у третьому сезоні зіграють:

  • Ганна Додд,
  • Чарітри Чандран,
  • Люк Томпсон,
  • Клаудія Джессі,
  • Деніел Френсіс,
  • Сем Філліпс,
  • Джеймс Фун,
  • Ханна Нью,
  • Симон Ешлі та інші.

Клаудія Джессі розповіла, що має всі наміри грати Елоїзу “стільки, скільки вони мені дозволять. Я з радістю проживу це до своїх 40 років”.

“Бріджертони” 3 сезон: дивіться промо серіалу

Коли вийде 3 сезон серіалу Школа

Продовження першого українського, популярного серіалу Школа заплановане на 4 березня на телеканали 1+1 о 20:45.

Серіал Школа 2 сезон змусив понервувати своїх фанів. Інтриги головних героїв не давали спокою багатьом телеглядачам. Остання серія сезону Школа:Недитячі Ігри був на стільки не сподіваним, що багато фанів не могли дочекатися продовження. Творці, не тільки відповіли на питання глядачів, а ще більше і заплутали. Але, цікаве і довгоочікуване продовження Школа:Випускний, зовсім скоро.

1+1 Медія вже анонсувала декілька трейлерів стрічки, та обіцяють ще більш вразити шанувальників новими інтригами та сюжетними поворотами.

Нарешті в новому сезоні серіалу «Школа» відкриється багато нових таємниць. Глядачі дізнаються, з ким прийдуть головні герої на випускний, хто виживе у пожежі, якою закінчився 2 сезон Школа:Випускний.

Чим закінчилась остання серія 2 сезон Школа

  1. Алекс поїхав до Америки. Він так і не зміг покохати Мері, і не забув Катю. Його дружна померла під час пологів. Алекс залишився сам із дитиною.
  2. Лола знищила заяву на Макса, який пообіцяв визволити її братів і сестру з дитячого будинку.
  3. Дарина, яка прогнала Петра, опинилася в епіцентрі пожежі і може втратити дитину.

В 3 сезоні серіалу «Школа» перед головними героями постане головне питання подальшого життя: яку професію обрати та в який університет потупити.
Трейлер 3 сезона «Школа»:

Коли вийде “Білий Лотос” 3 сезон: дата виходу, про що буде продовження і хто новий з’явиться у серіалі

Коли відбудеться прем’єра 3-го сезону серіалу “Білий Лотос” – розповідає “Один Факт”. Попередні сезони серіалу стали справжнім хітом, і нам вже відомий рік прем’єри 3 частини драми.

Серіал Білий лотос 3 сезон: коли вийде реліз, склад акторів, місце зйомки

“Білий лотос” — серіал, розроблений у жанрі гострої соціальної сатири. Його сюжет розповідає глядачам історії різних співробітників та гостей одного з ексклюзивних курортів, які відбуваються протягом одного тижня. Спочатку здається, що кожен з героїв – це ідеальна особистість, в якої немає жодних темних якостей характеру. Але з кожним епізодом їх життя змінюються кардинально, а таємниці виходять назовні.

Білий лотос 3 сезон: що буде в сюжеті і де пройдуть зйомки

Перші два сезони серіалу “Білий Лотос” отримали тисячі позитивних відгуків від глядачів. Тому зараз фанати кінопроекту очікують на прем’єру нового сезону. Коли дата виходу серіалу “Білий Лотос” 3 сезон і чого від нього очікувати глядачам? Розповідає “Один Факт”.

“Білий Лотос” 3 сезон: дата виходу і сюжет

Драматичний серіал “Білий Лотос” 3 сезон знов покаже головних героїв на ексклюзивному і розкішному курорті. Персонажі приїдуть сюди, щоб на певний час забути про власні проблеми.

Серіал Білий лотос 3 сезон: склад акторів, дата релізу, місце зйомки

За словами творців цього кінопроекту — “Білий Лотос” 3 сезон буде досліджувати проблеми релігії, духовності і… смерті. Майк Уайт — один з авторів сюжету, вважає, що цей серіал має потужний потенціал для того, щоб стати “багатошаровим полотном”, в якому будуть висвітлюватись різноманітні проблеми сучасного суспільства.

Щодо дати прем’єри серіалу “Білий Лотос” 3 сезон – то поки що вона нам невідома. Раніше засновники планували випустити реліз на початку 2024 року, але зараз цю дату перенесли на 2025 рік.

Виробництво багатьох відомих серіалів було призупинено на невизначений термін через страйки сценаристів та акторів у Голівуді.

“Білий Лотос” 3 сезон: акторський склад

В серіалі “Білий Лотос” 3 сезон очікується поява нових головних героїв. Відомо, що Джон Гриз точно в новому сезоні не з’явиться. Не буде в сюжеті і Дженнифер Кулиндж. За словами режисера проекту Майка Уайта — єдине, що залишиться абсолютно незмінним в сюжеті 3-го сезону — так це наявність вбивств. Також він назвав локації, які були обрані для зйомок. І це – Таіланд. Саме на його території будуть відбуватись, за сюжетом, езотеричні дослідження.

Якщо ви полюбляєте серіали в драматичному жанрі з таємницями в сюжеті – “Білий Лотос” 3 сезон вам точно сподобається. І поки знімальна група працює над продовженням проекту — можете витратити свій вільний час на перегляд перших двох сезонів. Нагадаємо, що “Білий Лотос” 1 сезон — це історії про великі гроші та класові нерівності, а його друга частина розповідає глядачам про гендерні особливості і секс.

Про автора

admin administrator