Як прискорити цвітіння еустоми

Авторadmin

Як прискорити цвітіння еустоми

Якщо кущ закінчив цвітіння рано, наприкінці серпня, обрізанням суцвіть, підживленням і стимуляцією можна досягти повторного цвітіння через 5-6 тижнів. Не забувайте, що еустома не терпить як перезволоження, так і пересихання ґрунту, регулярний полив теплою водою необхідний для цієї рослини.27 серп. 2018 р.

Ефектне цвітіння, приголомшливий аромат, збереження свіжості у зрізі – особливості еустоми, які роблять її бажаним гостем на ділянці. Зовнішньо суцвіття схожі на троянду, а при повному розкритті нагадують мак. Бутони розпускаються у червні та наповнюють сад яскравими фарбами до початку жовтня.

Еустома розмножується тільки насінням. Інші способи розмноження їй не підходять: живці еустоми не проростають, а коренева система не переносить поділу.

Вибираючи місце для висадки на ділянці, враховують, що еустома любить теплі, сонячні, добре провітрювані місця. У тіні хорошого цвітіння не вийде. Пересаджуємо юні еустоми дуже акуратно, не руйнуючи кореневого кому.

До появи сходів необхідно щодня проводити провітрювання, знімаючи плівку з миски з насінням. Сходи еустоми за сприятливих умов з'являються на 10-20 день.

Тому, щоб квіти еустоми прикрашали підвіконна похмурою зимою, її насіння потрібно сіяти в липні-серпні.





Стебла в еустоми міцні, замалим не метрової висоти, але витончені, як у гвоздики. З середини стебла починають галузитися, тому …

Про автора

admin administrator