Як правильно давати флюдітек дітям

Авторadmin

Як правильно давати флюдітек дітям

Для дітей віком від 2 до 5 років – по 1чайній ложці 2 рази на добу. Для дітей віком від 1 місяця до 2 років – по 1 чайній ложці 1 раз на добу. Тривалість лікування, як правило, не повинна перевищувати 8 -10 днів. Дорослим призначають Флюдітек сироп 5 % по 750 мг (15 мл), тричі на добу.

Дорослим і дітям віком від 12 років призначати по 10 мл (еквівалентно 60 мг леводропропізину) 3 рази на добу з проміжками не менше 6 годин. Дітям віком від 2 до 12 років застосовувати у дозі 1 мг/кг маси тіла 3 рази на добу, загальна добова доза – 3 мг/кг маси тіла.

Ліки від сухого кашлю

  1. Муколітік
  2. Мукалтин
  3. Пертусин
  4. Фіточай
  5. Пектолван
  6. Гербіон
  7. Плющ
  8. Аскоріл

Симптоматичне лікування сухого непродуктивного кашлю при фарингіті ларингіті трахеїті трахеобронхіті грипі бронхіальній астмі емфіземі легень хронічному обструктивному бронхіті при алергічних та інфекційно-запальних захворюваннях дихальних шляхів а також при пухлинах легень.

Для ефективного лікування кашлю слід пити багато теплої рідини. Підійде бульйон, рідкий суп, трав'яний чай чи напій з додаванням меду. Якщо постійно зволожувати поверхню горла, подразнення загоїться швидше. Також слід триматись подалі від будь-яких подразнень, на зразок пилу, диму чи шерсті тварин.

Якщо дитина кашляє тільки вночі, зверніться до педіатра або сімейного лікаря, він призначить необхідне обстеження і, можливо, направить до профільного фахівця – лора, алерголога, гастроентеролога.





Сироп дають дитині, відмірюючи необхідну дозування за допомогою мірного стаканчика або ложки. Як правильно приймати Флюдитек дітям: до або після їжі? В інструкції по застосуванню …

Про автора

admin administrator