Чи потрібно відварювати купати

Авторadmin

Чи потрібно відварювати купати

Приготування: Купати варто проткнути з двох сторін, щоб вони не лопнули під час готування. У сковороді розігрійте масло і відправте туди ковбасні вироби. Обсмажуйте протягом 12 хв. до утворення рум'яної скоринки з усіх сторін; Для томатного соусу окремо змішайте подрібнений часник, пасту, сметану і соєвий соус.

тримайте вироби на мангалі 15-30 хвилин (для курячих виробів може бути достатньо 15-20 хвилин, тоді як для свинячих ковбасок знадобиться приблизно пів години). готові ковбаски подавайте до столу зі свіжою зеленню, консервами, лавашем чи хлібом.

Перед смаженням проколоти оболонку зубочисткою в багатьох місцях, щоб вона не порвалася. Сковороду наполовину залити водою, після кипіння варити 4-5 хв. після варіння змастити ковбасу жиром або маслом, смажити до золотистого кольору або на 1 годину залишити в розігрітій до 240 градусів духовці.

Перед смаженням проколоти оболонку зубочисткою в багатьох місцях, щоб вона не порвалася. Сковороду наполовину залити водою, після кипіння варити 4-5 хв. після варіння змастити ковбасу жиром або маслом, смажити до золотистого кольору або на 1 годину залишити в розігрітій до 240 градусів духовці.

Проштрикніть шкірку ковбаски зубочисткою в кількох місцях, щоб під час запікання вона не тріснула. Далі, у розігріту в духовку помістіть ковбаски та випікайте 30 хвилин при температурі 200 градусів. Можете регулювати час випікання залежно від того який рум'янець на ковбасках ви бажаєте отримати.





Купання новонародженого – важливий ритуал в кожній родині. Незважаючи на велику кількість косметичних засобів на полицях аптек і дитячих магазинів, багато мам …

Про автора

admin administrator