Чим корисна ряжанка 4%

Авторadmin

Чим корисна ряжанка 4%

Містить велику кількість необхідних для людини поживних речовин: вітаміни, білки, вуглеводи, амінокислоти та мікроелементи, але основною корисною властивістю ряжанки є її здатність легко засвоюватися організмом. Кальцій, фосфор, що містяться в цьому продукті, підтверджують його безперечну користь.

✔️Регулярне споживання ряжанки нормалізує роботу нирок. ✔️Споживання невеликої кількості ряжанки перед їжею допомагає відновити кислотно-лужний баланс. ✔️Ряжанка містить бактерії, які допомагають розщеплювати їжу та покращують її засвоювання. ✔️Ряжанка сприяє виділенню жовчі, за рахунок чого стимулюється апетит.

Ряжанка незамінна в літню спеку як напій, що втамовує спрагу. Випити трохи ряжанки варто в разі переїдання — через якийсь час в організмі відчується легкість. Рекомендується пити ряжанку на ніч — в ній міститься велика кількість калорій і поживних речовин, що дозволить зберегти відчуття ситості до ранку.

Ряжанка Вигода має кислий смак, який характерний для ферментованих молочних продуктів. Текстура є гладкою, і напій має однорідну консистенцію. Молочні продукти, такі як ряжанка, багаті кальцієм, який корисний для зміцнення кісток і зубів.

виробляється з молока, а ряжанка з пряженого молока (тому напій має інший смак і більш темний колір).

Ря́жанка (завдаванка, колотуха, паруха, сметана, завдавана сметана, розм. пряжанка) — традиційний молочний продукт української кухні, що виготовляється з пряженого молока.





Ряжанка вважається традиційним кисломолочним напоєм України, Росії та Білорусії. Відомо, що господині на Русі здавна готували ряжанку в печі. Для цього при високих температурах нагрівали молоко і …

Про автора

admin administrator