Чим корисні запечені мюслі

Авторadmin

Чим корисні запечені мюслі

Як вживати мюслі і гранолу правильно Через свою структуру, мюслі не вийде скуштувати без додавання інших продуктів. Так, мюслі потрібно заливати молоком, водою, або перемішувати з йогуртом. Порада: Гранола заливається холодним молоком чи йогуртом. Мюслі можуть заливатись як холодною так і гарячою рідиною.

При виробництві продукту не використовуються консерванти, барвники та штучні харчові добавки. Спосіб приготування: суміш пластівців та фруктів залити окропом або гарячим молоком у співвідношенні 1:1-2 (на 1 склянку пластівців 1-2 склянки рідини), ретельно перемішати, накрити кришкою та залишити на 3-5 хвилин.

Енергетична цінність 100г продукту: 1412 кДж/337,5 ккал.

Дієтологи рекомендують їсти мюслі саме вранці, на сніданок. Це насичує організм енергією і корисними вуглеводами на весь день. До складу мюслі входить багато компонентів: пластівці, цільні зерна і висівки пшениці, ячменю, жита, вівса. При цьому основа продукту — саме овес.

Інструкція з приготування

  1. Крок 1. Мюслі насипати в глибоку тарілку. Залити окропом на 5-7 хвилин так, щоб ледь покрило пластівці.
  2. Крок 2. Влити йогурт.
  3. Крок 3. Перемішати. Зверху викласти нарізаний банан. Смачного!





При зміні поєднання зерен, фруктів і горіхів виходять будь-які смаки сухої суміші. Її можна їсти в сирому вигляді, запиваючи морсом, кавою або чаєм. Урізноманітнити сніданки допомагає додавання до сухої суміші молока, йогурту, соку, і т.д. Давайте розберемося, як правильно …

Про автора

admin administrator